Genel
Giriş Tarihi : 11-03-2021 20:26   Güncelleme : 11-03-2021 20:26

Cuma İçten; Gelecek Sakarya’nın ilk Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı

Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Sakarya Koordinatörü Cuma İçten; partisinin Sakarya İl Başkanlığı’nın Fatih Sevindik Başkanlığı’ndaki ilk Yönetim Kurulu Toplantı’sına katıldı

Cuma İçten; Gelecek Sakarya’nın ilk Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı

Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Sakarya Koordinatörü Cuma İçten; partisinin Sakarya İl Başkanlığı’nın Fatih Sevindik Başkanlığı’ndaki ilk Yönetim Kurulu Toplantı’sına katıldı.

Önceki gün Sivil Toplum İlişkiler Sakarya İl Müdürlüğü’ne verdiği liste ile İl Yönetim Kurulu’nu kuran Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik; ilk yönetim kurulu toplantısını da gerçekleştirdi. Toplantıya; Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı ve Sakarya Koordinatörü Cuma İçten ile Gelecek Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyesi Gazeteci & Yazar Hasan Taşkın’da katıldı. Kurmaylarını tek tek tanıtan İl Başkanı Fatih Sevindik; bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Davutoğlu’nun selamını da iletti

Aynı zamanda Sakarya ve Kocaeli Koordinatörü olan 24. Dönem Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten; partisinin yeni Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik ve Yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Sakarya’ya Gelecek Partisi Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun selamını da ileten Cuma İçten; Sakarya’da en yakın zamanda tüm ilçelerin atamalarını bitirmiş olacaklarının müjdesini verdi. Yöneticilerle parti içi görüşmeler yapan Cuma İçten; Sakarya’nın geleceği için her zaman halkın içinde olunması gerektiğini vurguladı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni