Genel
Giriş Tarihi : 26-06-2022 12:17   Güncelleme : 26-06-2022 12:17

Cem Adrian Sapanca’da unutulmaz anlar yaşattı

Ünlü Sanatçı Cem Adrian, "Kırkpınar Sanat Akşamları" kapsamında 5nokta4 & Event Office organizasyonu ile Sapanca Kırkpınar Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleri ile buluştu

Cem Adrian Sapanca’da unutulmaz anlar yaşattı

Ünlü Sanatçı Cem Adrian, "Kırkpınar Sanat Akşamları" kapsamında 5nokta4 & Event Office organizasyonu ile Sapanca Kırkpınar Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleri ile buluştu.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’in girişimleri ile yenilenen Kırkpınar Açıkhava Tiyatrosu'nda pandemi sonrası düzenlenen ilk açık hava etkinliğinde sahne Alan Cem Adrian, dinleyicileri için en güzel parçalarını seslendirdi. Sapanca Villa ve Bungalov Derneği (Savibu) destekleriyle düzenlenen konsere bin kişi katılım sağladı.

Amfi tiyatroyu dolduran hayranlarının tüm şarkılara eşlik ederek dev bir koro oluşturduğu gecede Adrian, şarkılarının yanı sıra türkü söylemeyi de ihmal etmeyerek sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Renkli görüntülere ev sahipliği yapan konserde sesi ve şarkıları ile adeta büyüleyen başarılı sanatçı; 10 yıldır sadece çok renkli sesi değil, müziği ile yorumcu, besteci ve söz yazarı olarak müziğin çok farklı dallarında ilgi çekici eserlere imza atmaya devam ediyor.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni