Genel
Giriş Tarihi : 17-08-2021 16:21   Güncelleme : 17-08-2021 16:21

BY Boşnak Börekçisi’nin 17. şubesi Yazlık’ta açıldı

BY Boşnak Börekçisi’nin 17

BY Boşnak Börekçisi’nin 17. şubesi Yazlık’ta açıldı

BY Boşnak Börekçisi’nin 17. Şubesi; Hız Teknik Beyaz Eşya Servisi ve Hız Ticaret Beyaz Eşya Mağazası İşletmecisi Genç İşadamı Ferhat Hız tarafından Serdivan Vatan Mahallesi Süleyman Binek Caddesi Yazlık’ta açıldı. Nefis börekleriyle dikkat çeken BY Boşnak; misafirlerini bekliyor.

ÇOK SAYIDA TANINAN İSİM AKIN ETTİ

Geçtiğimiz gün büyük bir açılış töreniyle hizmete giren Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Emre Hız’ın kardeşi olan Dernek Üyesi Genç İşadamı Ferhat Hız’ın sahibi olduğu  BY Boşnak Börekçisi’nin açılış törenine; Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Adapazarı Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Hayri Balaban, BELBAŞ Genel Müdürü Osman Çelik, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, Sakarya Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Samsunlular Derneği Başkanı Adnan Pala, Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köprübaşı Muhtarı Fikret Can katıldı.

Genç İşadamı Ferhat Hız yaptığı açılış konuşmasında; “Sakarya’mıza yeni bir işletme kazandırmanın gururu içindeyiz. İnşallah enfes böreklerimizle ve müşteriye verdiğimiz değerle müşterimizin beğenisini toplayacağız. Açılışımıza katılan, yolladıkları çiçeklerle burayı çiçek bahçesine çeviren ve yoğun programlarından dolayı katılamayıp, arayan ve mesaj çeken bütün misafirlerimize ve dostlarımıza çok teşekkür ederim. Allah hepimize bol kazançlı, hayırlı işler nasip etsin” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni