Genel
Giriş Tarihi : 23-06-2022 14:18   Güncelleme : 23-06-2022 14:18

Bülbül’lerden muhteşem düğün

Sakarya’nın tanınmış ailelerinden; Bülbül Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet & Nuray Bülbül çiftinin yakışıklı oğlu Bülbül Sigorta sahibi Ahmet Bülbül, Karaman Mahallesi’nde ikamet eden İbrahim & Nagihan Yasa çiftinin Sakarya Beşsekiz Okulları Müdür Yardımcısı olarak görev yapan güzel kızları Zeynep Yasa ile dünya evine girdi

Bülbül’lerden muhteşem düğün

Sakarya’nın tanınmış ailelerinden; Bülbül Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet & Nuray Bülbül çiftinin yakışıklı oğlu Bülbül Sigorta sahibi Ahmet Bülbül, Karaman Mahallesi’nde ikamet eden İbrahim & Nagihan Yasa çiftinin Sakarya Beşsekiz Okulları Müdür Yardımcısı olarak görev yapan güzel kızları Zeynep Yasa ile dünya evine girdi. 

Ruh-u Revan düğün ve toplantı Salonunda yapılan kına gecesinin ardından Hanedan Tesisleri’nde gerçekleşen düğün cemiyetine kalabalık davetli topluluğu katıldı. Adeta izdihamın yaşandığı düğün törenine katılan davetliler; Zeynep & Ahmet Bülbül çiftini tebrik etmek için uzun kuyruklar oluştururken, Bülbül ve Yasa ailesini tebrik ederek mutluluklar diledi. Dillere destan görkemli düğün törenine; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve eşi Filiz Yüce’nin yanı sıra Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı ve Ak Parti 24. 25. 26. ve 27. dönem Sakarya Milletvekili Doç. Dr. Hasan Ali Çelik, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı  Fevzi Kılıç, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Güneşler Eski Belediye Başkanı Necdet Tömekçe, İyi Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Turhan Salihoğlu, Sakarya Besiciler Esnaf Odası Başkanı Halit Karaduman, Karaman Mahalle Muhtarı Mustafa Çalık, Sakarya Vanlılar Derneği Başkanı Agit Koç, AK Parti Sakarya Milletvekilli ve Motosiklet Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu’nun annesi Nurhayat Sofuoğlu, Sakarya Barosu eski Başkanı Av. Nihat Nalbantoğlu ile Belediye Meclis üyeleri, Siyasi Parti Yöneticileri, iş, siyaset, medya, spor, STK, sağlık, askeri camiasından tanınmış isimler katılım sağladı. Davetliler ile tek tek ilgilenilen düğünde takı töreni için uzun kuyruklar oluşturuldu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni