Genel
Giriş Tarihi : 08-10-2021 16:50   Güncelleme : 08-10-2021 16:50

Buğaçayır BBP İlçe Başkanı olarak atandı

Üyeliğini ve yöneticiliği üstlendiği kurum ve kuruluşların başarısı, birliği ve beraberliği için çalışmalar yürüterek daima gelişime önem veren Halil Buğaçayır Serdivan Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı olarak atandı

Buğaçayır BBP İlçe Başkanı olarak atandı

Üyeliğini ve yöneticiliği üstlendiği kurum ve kuruluşların başarısı, birliği ve beraberliği için çalışmalar yürüterek daima gelişime önem veren Halil Buğaçayır Serdivan Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı olarak atandı.

Daha önce Sakarya Erzurumlular Derneği'nde Gençlik Kolları Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan, Sakarya Erzurumlular Derneği Başkan Adayı, Çayır Grup Yönetim Kurulu Başkanı, İş insanı, TÜMSİAD Üyesi, Esentepe Gölspor Başkan Yardımcısı Halil Buğaçayır,  Serdivan Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı olarak atandı.

Serdivan BBP İl Başkanı Ömer Faruk Burtek ve Serdivan BBP ilçe Başkanı Halil Buğaçayır, Alperen Ocakları Genel Sekreteri Kenan Gökçen, Alperen Ocakları Kaynarca Başkanı Furkancan Yağız ve ilçe yönetiminin de aralarında bulunduğu heyet ile Ankara’da bulunan Büyük Birlik Partisi Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirdi. Serdivan İlçe çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Genel Başkan Mustafa Destici ‘’Çıktığı bu yolda Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır’a başarılar diliyorum’’ dedi. BBP İl Başkanı Burtek’in Partinin çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu ziyarette Halil Buğaçayır Genel merkez Başkanı Mustafa Destici elinden atama belgelerini teslim aldı. Destici’nin hayırlı olsun dileklerini kabul ederek teşekkür eden Buğaçayır belgeleri almasının ardından Genel Merkez teşkilat işleri sorumlusu Teyfik Eren ile de bir görüşme gerçekleştirdi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni