Genel
Giriş Tarihi : 13-05-2021 16:39   Güncelleme : 13-05-2021 16:39

Bu manav; ‘Bizim Manav’

Yaklaşık 30 yıldır sebze ve meyve işi ile uğraşan Demir Ailesi’nin fertlerinden Adem Demir; Serdivan Yazlık Mahallesi’nde, 3 yıl önce hizmete açtığı ‘Bizim Manav’ ile sektörde ilkleri yaşatıyor

Bu manav; ‘Bizim Manav’

Yaklaşık 30 yıldır sebze ve meyve işi ile uğraşan Demir Ailesi’nin fertlerinden Adem Demir; Serdivan Yazlık Mahallesi’nde, 3 yıl önce hizmete açtığı ‘Bizim Manav’ ile sektörde ilkleri yaşatıyor.

“Müşterilerimizin sadece manav değil her türlü alışveriş ihtiyacını karşılıyoruz”

İşindeki deneyim ve güvenilirliği bir arada yürüten, müşterisine karşı güler yüzlü, sevgi ve saygısıyla sevilen, sektöründe komisyonculuktan, pazarcılığa kadar süreçlerden geçen Âdem Demir;  Yazlık Mahallesi’ndeki  “Bizim Manav” ile müşterilerinin sevgi odağı oldu. Pandemi süresince ve sokağa çıkma kısıtlaması boyunca müşterilerinin 0533 3862352 nolu ‘Bizim Manav WhatsApp Hattı’na verecekleri sipariş ve atacakları konum ile ev ve işyerlerine hizmet ağı oluşturduklarını dile getiren Adem Demir; “Müşterilerimiz bizzat manavımıza gelerek veya WhatsApp Hattımıza ihtiyaçlarını yazmaları yeterlidir. Bizde bu hizmetimiz sadece manavla sınırlı değil. Özellikle hasta ve yaşlı müşterilerimizin sebze veya meyve ihtiyaçların yanında, reçetesini de bize yollayarak eczaneden ilaçlarını alabiliyoruz. Ayrıca kasap ve markette ne istiyor ise ihtiyaçlarını da vereceği siparişle görmeye çalışıyoruz. Biz kurduğumuz 6 kişilik servis ağımızla müşterilerimize her türlü alışveriş ihtiyacına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin limitsiz olarak tüm siparişini evlerinden çıkmadan kapısına kadar, kendi evimize götürüyormuş gibi güvenilir bir şekilde hizmet ve seçenek sunuyoruz ve bu hizmetlerden bir tek ücret bile talep etmiyoruz” şeklinde konuştu.

DEMİR: “Amacımız; müşterilerimizin eline boş poşet verip göndermek değil”

Bizim Manav olarak; sattıkları her ürünün arkasında durduklarını vurgulayan Adem Demir; “Çok şükür müşterilerimizde bizden memnun ve bu memnuniyetleri gün gittikçe bu daha da artıyor. Biz manavımızda; üst düzey ürünler sattığımıza inanıyoruz, Müşterilerimizden gelen takdir ile daha da güçlenerek, daha da birinci el kaliteli ürünler, onlara sunmaya çalışıyoruz. Bizim amacımız insanların parasını alıp eline boş poşet verip göndermek değil insanların verdiği paranın karşılığını vermektir. İnsanlar bizden memnun olunca bizde mutlu oluyoruz. Bizdeki ürünler kaliteli ve birinci kalite ürünler olup, birçoğu direk tarladan gelir, yeşilliklerimiz ise Sakarya’da yetiştirdiğimiz kendi ve yüzde 60 organiktir ürünlerimizdir. Özellikle; karpuzumuz tamamen doğaldır. İçinde hiçbir kimyasal ilaç ve gübre, hatta kabak aşısı yok. Sakarya’da en iyi karpuzu kilolu ve dilim olarak satan biziz. Buna da iddia ediyorum” dedi.

DEMİR: “Biz; manavımızda çöpe atılacak tek bir ürünü bile müşteriye vermiyoruz”

Sakarya’da aynı zamanda 50 yıldır baba mesleği olan sebze ve meyve ticareti yapan Mehmet Demir ise; amcasının oğlu olan Adem Demir’in ‘Bizim Manav’a gelerek; düşüncülerini şöyle anlatı: “Evet; Sakarya’da iddia ediyoruz, isteyen istediği yere gidip araştırma yapabilir. Sakarya’ya giren en kaliteli ürün “Bizim Manav’da teşhir edilmektedir. Gerçekten en iyi bu manavda satılır. Bizim Manav olarak müşteri memnuniyetini böyle yakalıyoruz. Aslında; bizim müşteri problemimiz de reklam problemimizde yok. Fakat biz istiyoruz ki; Sakarya’nın tümü bizi tanısın bilsin diğer arkadaşlar da bizim izimizden gelsin ki bizim sektör en iyi oturmuş sektör olsun. Artık; biz basit bir manav pazarcı statüsünde değiliz. Bizler işimizi kurumsal olarak kurduk. Biz; manavımızda çöpe atılacak tek bir ürünü bile müşteriye vermiyoruz, dolayısıyla müşteri dilediği ürünü bizden seçmece alıyor.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni