Spor
Giriş Tarihi : 29-04-2022 16:03   Güncelleme : 29-04-2022 16:03

Bravo Azra!

Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karması Milli Takımı Seçme Yarışlarında, Atlantis Spor Kulübü sporcusu Azra Genç, Sakarya ve ülkemizi uluslarası bir yarışta temsil etmeye hak kazanarak büyük bir başarıya imza attı

Bravo Azra!

Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karması Milli Takımı Seçme Yarışlarında, Atlantis Spor Kulübü sporcusu Azra Genç, Sakarya ve ülkemizi uluslarası bir yarışta temsil etmeye hak kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 19-20 Mart 2022 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen Federasyon Bölge Karması Milli Takımı Seçme Yarışlarında, ilimizin başarılı sporcularından Azra Genç, ilimiz ve ülkemizi ay-yıldızlı bayrak altında Uluslarası bir yarışta temsil etmeye hak kazandı.

Hedef büyük

Yüzme sporuna 8 yaşında Sakarya Atlantis Spor Kulübü’nde başlayan Enka Adapazarı Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Azra Genç, bugüne kadar gösterdiği başarılarına Uluslararası bir platformda yenilerini eklemeyi hedeflediğini belirtti.

Azra Genç, kendisini yetiştiren Sakarya Atlantis Kulübü’ne ve antrenörleri Yiğit Erdeniz, Serdar Aldanmaz, Semi Ayan ve Bülent Demirbaş’a teşekkür etti. Kulüp yöneticileri ve antrenörleri ise Azra’dan övgüyle söz ederek, ”Azra Genç’e bize yaşattığı haklı gurur için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz’‘ ifadelerini kullandılar.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni