Genel
Giriş Tarihi : 19-11-2021 13:16   Güncelleme : 19-11-2021 13:16

Boşnak Börekçi Yeni Şubesini Açtı

Boşnak Börekçi A

Boşnak Börekçi Yeni Şubesini Açtı

Boşnak Börekçi A.Ş 30 yıllık tecrübe ve güçle sektöre getirdikleri yeniliklerle beraber hedeflerine ilerlerken halka hizmet için yeni şubeler açmaktan geri kalmıyor. Sakaryalı sanatçı Akif Yener’in de katılım gösterdiği açılış töreni geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.

Kaliteli, lezzetli, sağlıklı ürünler sunmanın yanı sıra çağa ayak uydurarak modern bir hizmet anlayışı ile hareket eden Boşnak börekçi Sakarya Şubesi Genel müdürü Hamit İbrahimoğlu amaçlarının geleneksel aile yapısından beslenerek yola çıkan taze ve katkı maddesi bulunmayan lezzetlerin halka sunulması olduğunu belirtti.

Ürünler her zaman taze

Genel Müdür İbrahimoğlu: Boşnak Börekçi olarak, ürettiğimiz ürünlerin tazeliği konusunda Türkiye’de nadir markalardan biri olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bosna Hersek’in sınırlarına sığmayan Boşnak Böreği lezzetini Türkiye’de sergilemekten gurur duyduklarını vurgulayarak Türkiye’de tek mide yakmayan, yağsız ve çıtır Boşnak Böreği pişirme teknikleri ile birlikte görsel tasarım tescili ve marka tescillerinin olduğunu dile getirdi.

Boşnak Börekçi, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında yeni açılan şubeleri ile beraber börek, pasta ve restoran kültürünü birleştirerek sabah 04:00’ten gece 24:00’ye kadar uzanan çalışma saatleriyle müşterilerine eşsiz bir deneyim sunuyor.

Genel Müdür İbrahimoğlu, Yüzlerce çeşit lezzeti tek bir çatı altında bulabileceğiniz Boşnak Börekçisi Sakarya şubemiz halka hayırlı olsun diyerek vatandaşı davet etti.

Akif Yener; güvenebileceğimiz bir adres

Sakaryalı ünlü sanatçı Akif Yener Boşnak Börekçiyi beğendiğini ve uğrak yeri olacağını belirterek ‘’Güvenebileceğimiz bir adres, temiz ve kaliteli iş yapılıyor burada. Börek dediğimde Sakarya’da aklıma ilk Boşnak Börekçi gelecek. Ben buradayım, sizi de bekliyorum’’ dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni