Genel
Giriş Tarihi : 14-08-2021 13:43   Güncelleme : 14-08-2021 13:43

Bizim Manav’da her şey bizden

Serdivan’a bağlı Yazlık Mahallesi’nde müşterilerine 30 yılın tecrübesiyle hizmet veren Bizim Manav; sağladığı ürün çeşitliliğiyle, meyve ve sebzelerde ki tazelikle ve müşteri memnuniyetiyle Sakarya’lıların ‘bizim’ dediği bir manav markası haline geldi

Bizim Manav’da her şey bizden

Serdivan’a bağlı Yazlık Mahallesi’nde müşterilerine 30 yılın tecrübesiyle hizmet veren Bizim Manav; sağladığı ürün çeşitliliğiyle, meyve ve sebzelerde ki tazelikle ve müşteri memnuniyetiyle Sakarya’lıların ‘bizim’ dediği bir manav markası haline geldi.

Sakarya Serdivan Yazlık Mahallesi’nde uzun yıllardır hizmetini sürdüren Bizim Manav; müşterilerine gösterdiği güler yüz ve özenle tezgâha koydukları dalından koparılmış taptaze sebze ve meyvelerle müşterilerinin olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

“NERDE O ESKİ ESNAFLAR” DİYENLER BİZİM MANAV’DA BULUŞUYOR

Bizim manav işletmecisi Adem Demir hem samimiyetiyle hem de esnaflığında vermiş olduğu güvenle mahalle kültürünü yaşatıyor. Mahallelinin manavcı abisi, Bizim Manav işletmecisi Adem Demir; “Ufak bir deformeye uğramış, tadından, doğallığından emin olmadığımız hiçbir ürünü tezgaha koymuyoruz. Ürünlerin temininde özellikle mevsimlik olmasına özen gösteriyoruz. . Her zaman kaliteli ürünleri arz ediyoruz. İnsanların parasını alıp boş poşet vermiyoruz. Müşterilerimizin talebi doğrultusunda hangi ürün isteniyorsa onu getiriyoruz. Önceliğimiz her zaman müşterilerimizin memnuniyeti oldu.  Burada kimsenin hakkına girmek istemeyiz. Sakarya’da esnaflık kültürünü daima yaşatmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

İSTER TEK, İSTER TOPTAN, İSTER DİLİM, İSTER BÜTÜN

Bizim Manav olarak, sattıkları her ürünün arkasında durduklarını vurgulayan Adem Demir; “Çok şükür müşterilerimizde bizden memnun ve bu memnuniyetleri gün gittikçe daha da artıyor. Ürün yelpazemizi genişletiyoruz. Ayrıca müşterilere istediği üründen istediği kadar alma fırsatı sunuyoruz. İster tek, ister toptan olsun her türlü temini sağlıyoruz. Örneğin; “yalnızlık, tek başıma bitiremem deyip bir karpuz alamamaktır” diyenlere dilim karpuz önerisini getirdik. Sakarya’da ilk defa bizim tarafımızdan böyle bir hizmet verildi. Kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

“MÜŞTERİ İLGİSİNİ DAĞITMAK İSTEMİYORUZ”

Şube açmak konusunda yoğun bir talep olduğunu dile getiren Manav Demir; “Müşterilerimizden şube açılması konusunda yoğun bir istek var. Sakarya’nın her tarafından müşteriler özellikle Bizim Manav kalitesine güvendikleri için geliyorlar. Ancak bizler şuan için ikinci bir şube açıp müşteri ilgimizi dağıtmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

BİZİM MANAV’DA HERŞEYE TAM NOT

Bizim Manav’da alışveriş yapan müşteriler ise; “Bir müşterinin esnaftan beklediği ilk şey güleryüz ve samimiyettir. Bizim Manav bunu fazlasıyla veriyor. Sonrasında tabi ki kalite, tazelik, uygun fiyat ve doğallık devreye giriyor. Yıllardan beridir Bizim Manav bu çizgisini hiçbir şekilde bozmadı. Bizler de onun tezgahından başka yere gidip soframıza koymayız. Çok memnunuz” dediler.

Özellikle pandemi döneminde 0533 3862352 no’lu ‘Bizim Manav WhatsApp Hattı’ndan yoğun bir taleple karşılaştıklarını belirten Adem Demir, WhatsApp üzerinden sipariş almaya devam ettiklerini söyledi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni