Genel
Giriş Tarihi : 28-02-2022 10:51   Güncelleme : 28-02-2022 10:51

‘’Biz değil projelerimiz konuşulacak!’’

Yeniden Refah Partisi Serdivan İlçe Başkanı Ebubekir Erbakan Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri LC Haber’i ziyaret etti

‘’Biz değil projelerimiz konuşulacak!’’

Yeniden Refah Partisi Serdivan İlçe Başkanı Ebubekir Erbakan Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyeleri LC Haber’i ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Serdivan İlçe Başkanı Ebubekir Erbakan Yaşar, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Av. Murat Karakoç ve Serdivan İlçe Sekreteri Sinan Çokol, LC Haber Ajansı’na misafir oldular.

Gündeme dair konuların ele alındığı ziyarette parti içi çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Başkan Yaşar, isimlerin gelip geçici olduğunu fakat yapılan proje ve çalışmaların baki kaldığını ifade ederek, Sakarya ili başta olmak üzere ülkemize ne gibi olumlu ve faydalı çalışmalar yapılması gerektiğini anlatarak, ‘’ Biz değil projelerimiz konuşulsun’’ şeklinde çarpıcı bir ifade kullandı.

Serdivan İlçe Başkanı Ebubekir Erbakan Yaşar LC Haber Ajansı’nı yakından takip ederek başarılı bulduğunu belirterek, ‘’Basın camiası içerinde belirgin bir çizgisi olan ve dürüstlük ilkesine bağlı kalarak tarafsız yayın yapmasıyla, kendisi başta olmak üzere tüm ekibini kutluyor, aynı zamanda Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Sakarya İl Temsilcisi seçilmesinden dolayı da Levent Candan’ı içtenlikle tebrik eder ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum’’ dedi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Gazeteci & Yazar Levent Candan, LC Haber Ajansı’nın giderek büyüdüğünü belirterek ‘’ Gazeteciliğin ham maddesi bilgidir fakat içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar birçok kesim ve sektörü olumsuz etkilediğinden çok uzun vadeli plan yapamıyor olsak ta elimizde ki imkânları değerlendirip olması gerekeni en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Gazetemize göstermiş olduğunuz teveccüh, yakın ilgi ve samimi konuşmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni