Genel
Giriş Tarihi : 09-11-2021 12:05   Güncelleme : 09-11-2021 12:05

BİMUD Büyük Açılış Öncesi toplantılara devam ediyor

Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi ses getirecek büyük bir açılışa hazırlanıyor

BİMUD Büyük Açılış Öncesi toplantılara devam ediyor

Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi ses getirecek büyük bir açılışa hazırlanıyor. Açılış Öncesi toplantılara ve önemli görüşmelere devam eden BİMUD, Manisa Sarıgöllü Meşhur Mucit Hüseyin Üstüntaş’ı misafir etti.

Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezinde yapılan toplantıda Komisyon Manisa Sarıgöllü meşhur Mucit Hüseyin Üstüntaş’ın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Toplantı da Genel Merkez komisyonu tarafından;  ‘’Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi olarak çok büyük bir açılışa hazırlanıyoruz. Sakarya Bilimin merkezidir. Türkiye yakın bir gelecekte Dünya da önemli buluşlarıyla öne çıkacaktır. Bunun içindir ki gece gündüz demeden çalışmalarımızı artırmaya devam ediyoruz.’’ İfadelerine yer verildi.

Mucit Hüseyin Üstüntaş’ın misafirliğiyle gerçekleştirilen toplantıya SDG Mühendislik ve Mikron Grubun sahiplerinden BİMUD Ticaret Kurulu Başkanı Ömer Turit, Sanayi de Beyinci İhsan olarak bilinen iş adamı ve BİMUD Otomotiv Kurulu Başkanı İhsan Boya ve Melimex Makina ve Otomotiv’in sahibi Mehmet Memoğlu katılım sağladı.

Toplantı sonrası Hüseyin Üstüntaş, Tekrar Sakarya'ya gelmek ve ARGE merkezimizde uzun soluklu bir çalışmaya başlamak, ailesiyle vedalaşmak üzere Manisa'ya dönüş yaptı. BİMUD Komisyonundan gelen açıklamada  ‘’ Sakarya'mıza ve Ülkemize Hayırlı uğurlu olsun.’’ Denildi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni