Genel
Giriş Tarihi : 23-02-2022 12:26   Güncelleme : 23-02-2022 12:26

Bilim Buluşmasında Beyinci İhsan Faktörü!

24 Şubat Perşembe 2022 saat 14:00'da ‘Bilim Fuarı’ açılışını gerçekleştirecek olan Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi, genç mucitleri fuar alanında bir araya getirerek buluşturuyor

Bilim Buluşmasında Beyinci İhsan Faktörü!

24 Şubat Perşembe 2022 saat 14:00'da ‘Bilim Fuarı’ açılışını gerçekleştirecek olan Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi, genç mucitleri fuar alanında bir araya getirerek buluşturuyor.

Sakarya'nın Arifiye ilçesi E-5 Karayolu üzeri bölge trafik karşısı no:400 (Ensar Özel Servis Yanı) adresinde 'Beyinci İhsan' olarak tanınan İhsan Boya'nın ev sahipliğinde icabet edecek olan mucitler, fikir, düşünce ve projeleriyle Otomotiv Eğitim ve Arge Merkezinin davetlisi olarak biraraya gelecekler.

Beyin fırtınası yaşanacak

'Dünyanın bir umudu...' BİMUD sloganıyla birçok başarı ve icatta imzası bulunan İhsan Boya,Türkiye’nin her yerinden gelecek olan mucitler için ve akıllara durgunluk verecek fikir, düşünce ve projeleriyle birlikte açılışa hazırlanıyor.

'Bilim olmadan hiçbir şey olmaz!' diyerek söze başlayan BİMUD Başkanı Yusuf Uygur, ‘’ Büyük ses getirecek olan bilim buluşmasında, değerli halkımızı da aramızda görmekten büyük onur ve mutluluk duyarız.’’ şeklinde konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni