Genel
Giriş Tarihi : 17-03-2021 16:02   Güncelleme : 17-03-2021 16:02

Bilim Adamları ve Mücitler’den Adaotogarage Firması’nı ziyaret…

UYGUR: “Bu merkez, hayret edici mükemmel ötesi bir yer” Türkiye’nin dört bir tarafında bulunan önemli sektörlerin de üyesi olduğu Bilim Adamları ve Mucitler Derneği’nin Genel Başkanı Yusuf Uygur; “Beyinci İhsan” olarak tanınan Adaotogarage Firma sahibi Elektronik Uzmanı İhsan Boya’nın ARGE Merkezi’ni ziyaret etti

Bilim Adamları ve Mücitler’den Adaotogarage Firması’nı ziyaret…

UYGUR: “Bu merkez, hayret edici mükemmel ötesi bir yer”

Türkiye’nin dört bir tarafında bulunan önemli sektörlerin de üyesi olduğu Bilim Adamları ve Mucitler Derneği’nin Genel Başkanı Yusuf Uygur; “Beyinci İhsan” olarak tanınan Adaotogarage Firma sahibi Elektronik Uzmanı İhsan Boya’nın ARGE Merkezi’ni ziyaret etti.

Birikimlerini aktarmak ve sektöre büyük bir değer katmak adına; E-5 Karayolu üzeri bölge Trafik Karşısı; No: 400 Arifiye adresinde adeta bir üniversite gibi kurduğu uygulamalı eğitimli usta yetiştirme kurs programına devam eden “Beyinci İhsan” lakaplı Adaotogarage Firma sahibi Elektronik Uzmanı İhsan Boya’ya ziyaretçi akınına uğruyor. SATSO; SESOB; Milli Eğitim Müdürlüğü, KOSGEB, ARGE ve İŞKUR’dan sonra bir ziyarette; Dünya’ca tanınan firmaların da üyesi olduğu Bilim Adamları ve Mucitler Derneği’nden geldi. Genel Başkanı Yusuf Uygur’a AR-GE alanını gezdiren Adaotogarage Firma sahibi Elektronik Uzmanı İhsan Boya; projeler, faaliyet geçirdiği çalışmalar, hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgiler vererek; Dünya’da ilk olan tamamı bir çantadan oluşan gezici işyeri tabir edilen büyük projeyi anlatı.

“En kaliteli ve ucuz beyin bizde”

Kendisinin en büyük projelerinden biri olan araçların beyinleri hakkında da Uygur’a bilgiler veren İhsan Usta; “Bir aracınız için piyasada alacağınız en ucuz ABS beyni 5000 TL’den başlar 30.000 TL’ye kadar değişen fiyatlarla satılırken, aldığınız beyni direk araca bile takmamaktadırlar. Biz Adaotogarage olarak, biz bu beyinleri 700TL ile 2000 TL arasında satışını yaparak, birde aynı fiyat içerisinde montajını dahi yapıyoruz. Bir araç sadece motor, şanzıman ve ABS’den oluşmamaktadır. Müşteri aracın ne kadar özel olmasını isterse o kadar çok beyin takılıyor. Hatta içerisinde 100 tane beyin olan arabalar bile bulunmaktadır. Bu bir sistemdir; mesela bizde bunların arızalarını tek tek çözebilecek makinelerimiz mevcuttur. Her hangi marka bir aracın yetkili servisleri cihaz olarak neyi kullanıyorsa biz Adaotogarage olarak aynı teşkilat, hatta fazlasına sahibiz” dedi. Adaotogarage’nin AR-GE Merkezini gezerek incelemelerde bulunan Bilim Adamları ve Mucitler Derneği’nin Genel Başkanı Yusuf Uygur; Türkiye’de ilk olan otomobil usta eğitim merkezi ve projeleri Sakarya’ya kazandırdığı için Firma sahibi Elektronik Uzmanı İhsan Boya’yı tebrik ederek; “Bu merkez, hayret edici mükemmel ötesi bir yer. Sakarya’da böyle bir merkezin olması, güzel bir duygu. İhsan Usta’yı tekrarden tebrik eder, hayata geçireceği projeler ve çalışmaları hakkında başarılarının devamını dileriz” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni