Genel
Giriş Tarihi : 03-01-2022 14:37   Güncelleme : 03-01-2022 14:37

Beyinci İhsan'dan Demir'e tam destek

Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkan adayı Mehmet Demir ve güçlü yönetimine bir destek de Türkiye’nin tanınmış sanayicilerinden olan ve Sakarya’nın 'Beyinci İhsan' olarak tanıdığı İhsan Boya’dan geldi

Beyinci İhsan'dan Demir'e tam destek

Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkan adayı Mehmet Demir ve güçlü yönetimine bir destek de Türkiye’nin tanınmış sanayicilerinden olan ve Sakarya’nın 'Beyinci İhsan' olarak tanıdığı İhsan Boya’dan geldi. Mehmet Demir, İhsan Boya ile yaptığı görüşmeler sonrasında Sebze ve Meyveciler odası üyelerine Adaotogarage’den %35 indirim, ücretsiz check'up ve Pazar yerinde arıza tespiti yapılması müjdesini verdi.

Katlı Pazar Yeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkan Adayı Mehmet Demir, esnaf için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyaları kapsamında pazarcı esnafı için birçok kuruluş ile anlaşmalar sağlayan Mehmet Demir, yapılan anlaşmalara bir yenisini daha ekleyerek araç sahibi esnafların sık sık karşılaştığı sorunlar için çözümler oluşturmaya devam ediyor. Adaotogarage sahibi, Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi Otomotiv Bilim Kurulu Başkanı İhsan Boya ile pazarcı esnafı için görüşen Demir, İhsan Boya’dan Adaotagarage'de geçerli %35 indirim sözü aldı.

Üyelere indirimli hizmetler artıyor

Mehmet Demir’in yaptığı anlaşmaya göre; Sakarya Sebze ve Meyveciler Odasına kayıtlı üyeler, araçlarının bakım, parça, onarım ve servis hizmetlerinden %35 indirimli olarak yararlanabilecek ve üyelerin araçlarına ücretsiz check'up muayenesi yapılacak.

Adaotogarage’ye gelemeyen esnaflar da düşünüldü

Başkan Demir, Adaotogarage’ye ulaşım sağlayamayacak esnafı da düşündü. Yapılan anlaşma kapsamında İhsan Boya, ayda bir kez ekibini arıza tespiti için Pazar yerlerine göndererek, kuruma ulaşım sağlayamayan ya da yoğunluktan gidemeyen esnafa kolaylık sağlayacak. Bu gibi durumlarda İhsan Boya’nın profesyonel ekip araçları pazar yerinde zaman zaman kontrollerini sürdürmesi ile esnafın mağduriyet yaşamasının da önüne geçilmesi planlanıyor.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni