Genel
Giriş Tarihi : 17-05-2021 11:57   Güncelleme : 17-05-2021 11:57

‘Beyinci İhsan’a ziyaretçi akını

Sakarya Sanayii’nde ‘Beyinci İhsan’ olarak tanınan Adaotogarage Firma sahibi Elektronik Uzmanı İhsan Boya’nın Türkiye’de bir ilk olan ARGE Merkezi ziyaretçi akınına uğruyor

‘Beyinci İhsan’a ziyaretçi akını

Sakarya Sanayii’nde ‘Beyinci İhsan’ olarak tanınan Adaotogarage Firma sahibi Elektronik Uzmanı İhsan Boya’nın Türkiye’de bir ilk olan ARGE Merkezi ziyaretçi akınına uğruyor.

Eğitim ve İş Dünyası

Türkiye’de ilk ve sadece Sakarya’da olan, E -5 Karayolu Üzeri Bölge Trafik Karşısında ‘Beyinci İhsan’ olarak hizmet veren ve bünyesinde bulunan Adaotogarage ile de ‘Uygulamalı Usta Yetiştirme Kampı’nda danışmanlık ve eğitim hizmeti sunan Elektronik Uzmanı İhsan Boya’nın ziyaretçileri artıyor. Adaotogarage Otomotiv Eğitim ve Ar-Ge Merkezi’ni ziyaret eden Sakarya İş-Kur İl Müdürü Tekin Kaya,  Sakarya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Salih, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Tırsan Ar-Ge Müdürleri; yapılan çalıma ve projeleri yerinde gezerek, Firma sahibi Elektronik Uzmanı İhsan Boya’dan bilgiler aldı. Misafirlerine; Otomotiv üzerine bulunan Sergi Salonu, Gösterge Panel, ABS Beyinleri alanlarını gezdirerek bilgi veren İhsan Boya; “Motor Beyin, Ana Beyinler, Sinyal Kolları, Airbag Beyinleri gibi otomotiv elektroniği alanında, bütün otomotiv teknolojiler verdiği eğitimleri anlattı. Otomotiv, Elektro Mekanik’ kategorisindeki eğitim tabanı oluşacak, başta Sakarya olmak üzere il dışındaki tüm okullara danışmanlık ve eğitim hizmeti vermeye talip olduklarının altını çizen İhsan Boya; kapılarının tüm misafirlere açık olduğunu dile getirdi.

 Amaç; Sakarya’da gizli cevherlerini ortaya çıkartmak

Özellikle Sakarya’da gizli cevherlerini ortaya çıkartıp, ülkeye, topluma ve sektöre kazandırmak için bilgilerini paylaşmayı hedefleyen Peugeot Şampiyonu usta İhsan Boya; ziyaretçileri ile duygularını şöyle dile getirdi: “Değerli İş-Kur Müdürümüz Sayın Tekin Kaya'yı Otookul Eğitim Merkezi’nin işbaşı eğitim kapsamında desteklerinden dolayı çok onur duyduk. Nitelikli istihdam merkezimiz Sakarya’mıza hayırlı ve uğurlu olsun. SESOB Başkanımız Sayın Hasan Alişan Bey, yeni çalışmalarımızı yerinde gördü. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Salih Güvendi Bey ile otomotiv şehri Sakarya’mıza Otookul Eğitim Sistemi konusunda Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili ortak protokol çalışmamız hakkında istişarede bulunduk. İlgisinden dolayı çok teşekkür ederim. TIRSAN Ar-Ge Müdürleri yeni çalışmalarımızı yerinde gördü. Ortaklaşa yürüttüğümüz Ar-Ge Projesinde istişarede bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Hem Mektepli hem alaylı eğitim merkezi projemiz resmi evrakları hazırladık.  Bu açığı Allah'ın izni ile kapattık” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni