Genel
Giriş Tarihi : 10-11-2021 17:00   Güncelleme : 10-11-2021 17:00

Beton dubalar vatandaşın canını yakıyor

Adapazarı Orta Mahalle'de bulunan beton dubalar vatandaşın canını yakmaya devam ediyor

Beton dubalar vatandaşın canını yakıyor

Adapazarı Orta Mahalle'de bulunan beton dubalar vatandaşın canını yakmaya devam ediyor.  

Orta mahalle Soğan pazarı caddesinde yolun sağ ve sol olmak üzere iki tarafına döşenmiş dubalar hem vatandaşın düşmesine, hem de araçların kaza yapmasına sebep oluyor. Beton dubaların bulunduğu Olay yerinde 8 den fazla vatandaşın mağdur olduğu biliniyor.

Orta mahallede bulunan beton dubalar sebebiyle kaza yapan mağdurlardan biri de İlhan Aygündüz oldu. Beton taşlara takılıp düşen İlhan Aygündüz soluğu hastanede aldı. Saatlerce ameliyatta kalan Aygündüz’ün femur kemiği kırıldı.

Dubaların neden mantar ya da plastik olmadığı konusunda yetkililerden açıklama gelmedi. İlhan Aygündüz ‘’gerekli kanuni işlemleri başlatıyoruz’’ dedi.

Dubalar neden plastik değil

İlhan Aygündüz sosyal medya üzerinden paylaştığı yazılı açıklamada; ‘’ Sokakta birçok vatandaşımız kolunu ayağını kırmış, yine komşumuz Burhan Pekçetin ve yakını, omuzu kırılmış düşünce platin takılmış 6 aydır tedavi görüyorlar. Bunun vebali olanları, Adapazarı Belediyesi yetkililerini Allah'a havale ediyoruz. Gerekli kanuni işlemleri de başlatıyoruz. Bu sokakta mağdur olan 8 komşumuz var, ayrıca Toyotasa Acil Yardım Hastanesi doktorlarımızda bu dubalardan dolayı çok hasta geldiğini tarafımıza ilettiler. Belediye ye de iletmişler. Sorumlular hesap vermelidir. Rant değil hizmet için sağlık için doğru neyse o yapılmalıydı. Bu dubalar mantar veya plastik olmalıydı. Adapazarı Belediyesi Başkanı Mutlu IŞIKSU Kardeşimizin biran önce bu trafik dubalarını söktürerek plastik dubalar taktırması gerekiyor.’’ İfadelerine yer verdi.

Aygündüz’den doktorlara teşekkür

Ameliyatı gerçekleştiren Toyotasa Acil Yardım Hastanesi doktorlarına teşekkür eden Aygündüz; ‘’ Öncelikle Ameliyatı yapan ortopedi uzmanı Dr.Mümin KARAHAN'a, ve ortopedi Uzmanı Dr.Orhan BAŞOĞLU, hocalarımıza, Toyotasa hastanesi Başhekimi Dr.Vahap UĞURLU'ya, Hastane personeline ve Hastane girişimizden itibaren yanımızda olan destekleri ile taburcu olana kadar ilgilenen Değerli Kardeşim Kenan PORGALI' müdürümüze, Murat DERELİ'ye ziyarete gelen, arayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Erenler Belediyesi Başkanı kardeşimiz Fevzi KILIÇ'a Ankara'daki hastaneye sevki için Ambulans desteğine teşekkür ediyoruz. Özveriyle çalışan tüm Sağlık camiasına Şükranlarımızı sunuyoruz’’ dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni