Genel
Giriş Tarihi : 26-01-2022 15:28   Güncelleme : 26-01-2022 15:28

Bektaş ve Oran LC Haber’i ziyaret etti

Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş ve beraberindeki Alifuatpaşa eski Belediye Başkanı Kenan Oran LC Haber Ajansı’nın konuğu oldu

Bektaş ve Oran LC Haber’i ziyaret etti

Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş ve beraberindeki Alifuatpaşa eski Belediye Başkanı Kenan Oran LC Haber Ajansı’nın konuğu oldu.

LC Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Levent Candan, Sakarya Amatör Futbolcular Derneği ve Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş ve beraberindeki Alifuatpaşa eski Belediye Başkanı ve Generali Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Kenan Oran, LC Haber Ajansında organize edilen kahvaltıda bir araya geldi.

Sohbet ve istişare havasında süren kahvaltıda ülke ve Sakarya ilini yakından ilgilendiren konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Bektaş, Voleybol Spor Kulübü hakkında bilgi paylaşımı yaptı. Gazeteci & Yazar Candan ise LC Haber Ajansı olarak gelecekle ilgili plan ve projelerine ilişkin konulara değindiği konuşmasında, son zamanlardaki gelişmelerin umut verici olduğunu kaydederek çok çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Konuklarının ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Candan ‘’ Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş ve Kenan Oran’a ziyaret ve teşriflerinden dolayı çok teşekkür ederim’’ dedi.

Ziyaret sonunda Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, LC Haber Başkanı Levent Candan ve ekibini çalışmaları yakından izlemek üzere kulübün idmanına davet etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni