Genel
Giriş Tarihi : 24-04-2022 12:49   Güncelleme : 24-04-2022 12:49

Bektaş: Çifte bayram sevinci yaşıyoruz!

Mübarek Ramazan Ay'ında ve Bayram öncesinde sporda yakaladığımız başarılar Sakarya'lı sporseverlere ve spor camiasına erken bayram sevinci yaşattı

Bektaş: Çifte bayram sevinci yaşıyoruz!

Mübarek Ramazan Ay'ında ve Bayram öncesinde sporda yakaladığımız başarılar Sakarya'lı sporseverlere ve spor camiasına erken bayram sevinci yaşattı.

Bayram erken geldi

Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş,  sporda yaşanan gelişmeleri değerlendirdiği bir açıklama yaptı.

Başkan Bektaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

" Bilindiği üzere Sakarya Bayan Voleybol takımının da başkanlığını üstlenen başarılı bir spor adamımız var. Bu sezon sultanlar liginin direğinden dönerek voleybol tarihinde en büyük başarıya imza atan Sakarya'nın sultanlarını başarıdan başarıya büyük zorluklar içinde koşturmuştur. Başta Sakaryaspor futbol takımımız olmak üzere bu sezon Sakarya'da futbolun yılı oluyor. Sakaryaspor'umuz artık şampiyon diyebileceğimiz durumda ve yıllardır beklediğimiz ve neredeyse her yıl olay playoff' lardan şansız bir şekilde üzüntülü geri döndüğümüz sezonları geride bırakarak büyük hasretle beklediğimiz 1. Lige çıkıyoruz. Diğer taraftan ise Sapanca Gençlikspor geçen sezon Hendek spor'un başarısını tekrarlayıp profesyonel 3. Lige ismini şampiyonlukla yazdırdı. Başta kulüp başkanı ve yönetimi, belediye başkanı, teknik kadroyu, sponsorları, futbolcularımızı tebrik ediyor ve bu sevinci bizlere yaşattığı için teşekkür ediyorum."

Sakarya aynı zamanda spor şehridir

Açıklamanın devamında Hendekspor için destek olunması gerektiğine ilişkin vurgu yapan Başkan Ömer Bektaş, " Bu sezon ligler de iki takımımız da gururumuz olsun. Amatör futbolcular ailesi olarak iki profesyonel takımımıza ayrım yapmaksızın destek olmalıyız ki Sakaryaspor'umuza futbolcular ve değerler kazandıralım. Böylelikle bir nevi alt yapımız da gelişmiş olur. Sakarya Bayan Futbol takımız da büyük bir başarı örneği göstererek ayrı bir mutluluk kattı. Şampiyonluk kupasını şehrimize getirerek 1. Lige çıkmayı başardı. Sakarya bir defa daha gösterdi ki büyük bir spor şehri. Bayan futbol takımımızı da cani gönülden tebrik ediyor, emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu gurur tablosuna katkı vermeye devam edelim ki başarılarımız kalıcı ve daim olsun. Spor hem şehrin tanıtımı hem ekonomik katma değer, kişisel gelişimin de en güzel örnekleri arasında yer alır. Spor ahlakı ile yetişen bireylerin daha özgüven sahipleri olduğu ve istihdam oluşturduğunu unutmamak gerekir. Tüm kurum ve kuruluşlar el ele destek vererek bir olmalıyız" şeklinde önemli mesajlar verdi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni