Manşet
Giriş Tarihi : 08-03-2022 14:44   Güncelleme : 08-03-2022 14:44

BBP ve AK Parti’den birlik beraberlik buluşması

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek, Büyük Birlik Partisi Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’i ziyaret etti

BBP ve AK Parti’den birlik beraberlik buluşması

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek, Büyük Birlik Partisi Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever’i ziyaret etti.

Güncel konuların konuşulduğu ziyarette Cumhur İttifakı olarak sahaya inilerek birlik ve beraberlik içerisinde ne gibi projeler yapılabileceği değerlendirildi. Ağırlıklı olarak Sakarya’nın masaya yatırıldığı ziyarette şehrin gelişmesi adına ne gibi çalışmalar yapılabilir sorusu gündeme getirildi. Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek, ‘’Cumhur ittifakı olarak BBP ve Ak Parti’nin güzel çalışmalar ve projeler içerisinde yer alacağını düşünüyorum. Bizim amacımız da her zaman şehrimizi ve insanlarımızı düşünmek olmalı. Umarım ilerleyen süreçlerde sahada da projelerimizi birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz.’’ dedi. BBP Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır ise Başkan Yunus Tever’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek beraber güzel işlere imza atabileceklerini söyledi.

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek ses getirecek projelere imza atacaklarını dile getirdi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni