Genel
Giriş Tarihi : 22-12-2021 16:45   Güncelleme : 22-12-2021 16:45

BBP Serdivan’dan MÜSİAD’a ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP)  Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır kongre öncesi (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ziyaret ederek kongreye bizzat davet etti

BBP Serdivan’dan MÜSİAD’a ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP)  Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır kongre öncesi (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ziyaret ederek kongreye bizzat davet etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Serdivan ilçe Başkanı Halil Buğaçayır hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor. Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkanı Halil Buğaçayır kongre öncesi Sakarya’nın önemli ve tanınmış simalarından Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ziyaret etti. Ziyarette güncel konular hakkında istişare yapıldı. Buğaçayır, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Filizfizdanoğlu ve Yönetime düzenlenecek olan kongre hakkında bilgi verdi. MÜSİAD Sakarya Şubesi Başkanı İsmail Filizfidanoğlu ziyareti ve davetinden dolayı Büyük Birlik Partisi (BBP) Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır’a teşekkür etti.

Kongreye davet etti

Buğaçayır, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Filizfizdanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini 6 Aralık tarihinde Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan BBP Serdivan Olağanüstü Kongresine davet etti.  BBP Serdivan, kongre sonrasında Serdivan İlçe Teşkilatının açılışını yapacak.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni