Genel
Giriş Tarihi : 14-01-2022 19:27   Güncelleme : 14-01-2022 19:27

BBP Serdivan İlçe Başkanı Buğaçayır’a anlamlı ziyaret

Büyük Birlik Partisi Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır ve beraberindeki Büyük Birlik Partisi Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Av

BBP Serdivan İlçe Başkanı Buğaçayır’a anlamlı ziyaret

Büyük Birlik Partisi Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır ve beraberindeki Büyük Birlik Partisi Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Senanur Yaşar, Sakarya Engelliler ve Sosyal Yardımlaşma Derneği ile Engelliler Birlik Federasyonu’ndan gelen heyeti makamında ağırladı.

Engelliler Birlik Federasyonu ve Sakarya Engelliler ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Büyük Birlik Partisi Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır ve BBP Serdivan Kadın Kolları Başkanı Av. Senanur Yaşar’ı ziyaret etti. Gündemin değerlendirildiği ve Engelliler Birlik Federasyonu’nun çalışmalarından plan ve projelerinden bahsedildiği ziyarette Başkan Buğaçayır Büyük Birlik Partisi Serdivan İlçe Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Buğaçayır ve Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Av. Senanur Yaşar’a Hayırlı olsun dileklerinde bulunan heyet, Başkan Buğaçayır ve Yaşar’a başarılarının devamını diledi. Başkan Buğaçayır ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Birçok isim ziyarete katıldı
Ziyarete katılanlar arasında, Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkan Vekili İbrahim İşçi, Kadın Kolları Genel Sekreteri Ayşe Keskin, Federasyon Kadın Kolları Başkanı ve Sakarya Engelliler ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Zehra Toy, Dernek Kadın Kolları Başkan Vekili Elif Uzgider, Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Emel Boz ve İsmail Yalçın Yer aldı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni