Genel
Giriş Tarihi : 21-02-2022 16:55   Güncelleme : 21-02-2022 16:55

BBP Sakarya Kadın Kolları gümbür gümbür ilerliyor!

BBP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Sevda Dadaş, basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler

BBP Sakarya Kadın Kolları gümbür gümbür ilerliyor!

BBP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Sevda Dadaş, basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Sevda Dadaş, Sakarya’da yapmayı tasarladıkları plan ve projelerinden ayrıntılı olarak bahsetti.

Kahvaltıya katılanlar arasında; BBP Sakarya İl Başkanı Ömer Faruk Bürtek, BBP Serdivan İlçe Başkanı Halil Buğaçayır, BBP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Sevda Dadaş ve Başkan Yardımcısı Serap Apaydın yer aldı.

Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığına 12 Ocak’ta mazbatasını alarak başladığını söyleyen Dadaş, ‘’ Böylesi kutlu bir davada Kadın kolları başkanı olarak görev almaktan son derece gururluyum’’ dedi.

Göreve başladıktan ilk 10 gün içerisinde alt ekibini ve yönetim kurulunu oluşturduğunu belirten Dadaş, ‘’ Engelliler federasyonu, KANSERDER gibi çok güzel sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik. Esnaf ziyaretleri yaptık. Bir tur organizasyonumuz oldu, ona da çok güzel katılım oldu.’’ ifadelerini kullandı.

‘’Bir bendim damlaya damlaya göl oldum’’

Sevda Dadaş; ‘’Göl olmak yeter mi yetmez, sel olmalıyız dedim ve devam ettik. Bunları yaparken asıl amacımız; Büyük Birlik Partisi’ni gittiği bu kutlu yolu tabii ki herkese anlatmak ve sesimizi duyurmaktı. Bu dava da olduğum için çok mutluyum. Önümüze gelen projelerle alakalı hiç durmadan devam edeceğiz. Bizi takipte kalın. Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları gümbür gümbür ilerliyor’’ şeklinde konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni