Genel
Giriş Tarihi : 11-02-2021 22:22   Güncelleme : 11-02-2021 22:22

Baytar Şef Enes’ten LC Haber Ajansı'na ziyaret

Ferizli ilçesinden tüm Sakarya’ya yaydığı leziz tatlarıyla şehrin yemek kültürüne ayrı bir ivme kazandıran Baytar Steakhouse’nin Şefi Enes Baytar; bir çok firmanın ve şahsın basın danışmanlığını üstlenen LC Haber Ajansı'nı ziyaret etti

Baytar Şef Enes’ten LC Haber Ajansı'na ziyaret

Ferizli ilçesinden tüm Sakarya’ya yaydığı leziz tatlarıyla şehrin yemek kültürüne ayrı bir ivme kazandıran Baytar Steakhouse’nin Şefi Enes Baytar; bir çok firmanın ve şahsın basın danışmanlığını üstlenen LC Haber Ajansı'nı ziyaret etti.

Yener ve Karan' da
hazır bulundu

Ziyaretinde LC Haber Ajansı’nı gezen ve ofis hakkında detaylı bilgi alan Baytar Steakhouse’nin İşletme Sahibi ve Şefi Enes Baytar; LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan’a “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. Aynı zamanda Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Şefi olan Sakaryalı Ünlü Sanatçı LC Haber Ajansı Kurumsal Danışmanı Akif Yener ile SASKİ Yönetim Kurulu Üyesi olan LC Haber Ajansı Kurumsal Başkanı Önder Karan’da hazır bulundu.

CANDAN: "Baytar lezzetleriyle ünlü isimler arasında yerine alacak
Baytar Steakhouse İşletme sahibi Şef Enes Baytar'ı ajanslarında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan; "Sakarya'nın lezzetleri arasında yer alan ve kısa sürede adından sıkça söz ettiren Baytar Steakhouse; Ferizli ilçesinde çıktığı bu yoluna Serdivan İlçesi'ndeki ikinci şubesiyle lezzet noktasını artıracağından şüphemiz yoktur. Enes kardeşimiz, kişiliği ile duruşu ile sihirli ellerindeki lezzeti ile en kısa sürede ünlü isimler arasında yerini alacaktır" dedi.

"LC Haber Ajansı ile çalışmaktan memnunuz"
LC Haber Ajansı ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Şef Enes Baytar; “Şirketimizin haberlerini kamuoyu ile paylaşarak, bizleri misafirlerimiz ile buluşturduğu için sponsorlarından olduğumuz LC Haber Ajansı’na teşekkür ederiz. Baytar Steakhouse olarak yakında Serdivan ilçemizde açacağımız ikinci şubemiz ile Sakarya halkına daha rahat ve hızlı hizmet ağını genişleteceğiz. Hedeflerimiz arasında Sakarya’nın markası Baytar Steakhouse’nin Türkiye, hatta Dünya geneline açılmak vardır. Bu vesile ile Sakarya Medyası arasında olan LC Haber Ajansı’na çıktığı bu yolda başarılar dileriz” dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni