Genel
Giriş Tarihi : 14-11-2021 14:21   Güncelleme : 14-11-2021 14:21

Başkan Yüce’den Sakarya Web TV’ye ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Fuar açılışına katılmasının ardından Sakarya’dan Haber bünyesinde bulunan Sakarya Web TV

Başkan Yüce’den Sakarya Web TV’ye ziyaret

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce Fuar açılışına katılmasının ardından Sakarya’dan Haber bünyesinde bulunan Sakarya Web TV.’yi ziyaret etti.

Hendek’te kurulan Tarım ve Hayvancılık Fuarının açılışına katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce açılışın ardından, bir süre önce açılan ve işletmeciliğini Ahmet Köse’nin yaptığı Sakarya WEB TV Stüdyosunu ziyaret etti. Yüce’nin Web TV. Stüdyolarına gerçekleştirdiği ziyarete İmtiyaz Sahibi Ahmet Köse, İsmail Gürlü, Mehmet Gevher ve Hendek Yaman Haber sitesinden Bülent Yaman katılım sağladı.

Başkan Yüce ziyarette hayırlı olsun dileklerini ileterek ''yeni yeriniz yeni hizmetleriniz hayırlı olsun. Sizleri zaman zaman takip ediyoruz, çok iyi yere geldiğinizi takip ediyor ve izliyor başarılarınızın devamını diliyoruz'' dedi.

Başkan Ekrem Yüce daha sonra Hendek Meydan’da Bulunan fırın, çiğ köfte, pastane, telefon bayisi, market gibi esnafları ziyaret ederek hem alışveriş yaptı, hem esnafın sorunlarını dinledi. Esprili hali ve enerji dolu olduğu görülen  Başkan Ekrem Yüce çekilen Hatıra Fotoğrafının ardından Hendek’ten ayrıldı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni