Kültür
Giriş Tarihi : 28-02-2020 22:13   Güncelleme : 28-02-2020 22:13

Başkan Pilavcı, Öğrencilerle bir aradaydı

Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’Mesleğimi tanıyorum geleceğe adım atıyorum ’adlı proje kapsamında Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı Taraklı Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi

Başkan Pilavcı, Öğrencilerle bir aradaydı

Taraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’Mesleğimi tanıyorum geleceğe adım atıyorum ’adlı proje kapsamında Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı Taraklı Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi.

Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz, Şube Müdürü Remzi Şengül ve Okul Müdürlerinin de katıldığı program yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Başkan Pilavcı yaptığı konuşmada mesleği ile ilgili öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin hayata bakış açısı ve hedeflerine ulaşmaları konusunda düşüncelerini anlatan Başkan Pilavcı gençlerin hedeflerine ulaşmaları konusunda her zaman destek olacaklarını belirtti. Hedefe ulaşabilmek için önce insanın inanması gerektiğini anlatan Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı.”İnanan insan mutlaka hedefe varır” dedi. Öncelikle seçilecek mesleğin belirlenmesi gerektiğini söyleyen Pilavcı “Hepimiz çalıştıktan sonra iyi bir çiftçi, iyi bir avukat, iyi bir mühendis, iyi bir öğretmen olabiliriz. Fakat mesele iyi bir insan olmak temelinden geçmektedir. Bu doğrultuda ilim öğrenme amacımız dinimizin temel gayesi olan yaşatma anlayışı ile doğru orantılıdır. Bizler de yapacağımız işler de önce toplum yararını gözetmeliyiz bütün çalışmalarımızı bu doğrultuda yapmalıyız” dedi

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı programı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Korkmaz, Başkan İbrahim Pilavcı’ya plaket takdim etti.

(İzzettin Kömrcü)

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni