Genel
Giriş Tarihi : 22-12-2021 16:28   Güncelleme : 22-12-2021 16:28

Başkan Levent Bal, oto galericiler esnafı için İlçe Başkanlarını geziyor

Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Levent Bal, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu ziyaret etti

Başkan Levent Bal, oto galericiler esnafı için İlçe Başkanlarını geziyor

Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Levent Bal, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu ziyaret etti.

Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Levent Bal,  Sakarya’da bulunan oto galerici esnaflarının en kısa sürede Arifiye ilçesinde bulunan Oto Ticaret Merkez Sitesine geçmeleri ve orada mesleklerini icraa etmeleri için ilçe başkanlarının desteklerini almaya devam ediyor

Levent Bal, desteği için Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’yu makamında ziyaret etti. Bal, Başkan Işıksu’ya şehir merkezindeki bütün galerici esnafını en kısa sürede inşaatı biten Sakarya Oto Ticaret Merkezi Sitesine geçirilmesi hakkında taleplerini iletti. Başkan Mutlu Işık, Adapazarı sınırları içinde bulunan tüm galerici esnafını en kısa sürede Sakarya Oto Ticaret Merkezi Sitesine geçişmeleri için belediye olarak ne gerekiyorsa yapacağını belirtti.

Başkan Mutlu Işıksu’ya teşekkür

Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Levent Bal, desteklerinden dolayı Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Başkan Yardımcıları Fatih Çelikel ve Hilmi Kızılcık’a teşekkürlerini iletti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni