Genel
Giriş Tarihi : 22-12-2021 11:42   Güncelleme : 22-12-2021 11:42

Başkan Kılıç Oto Galericilere destek verdi

Sakarya Oto Galericiler Sitesi inşaatı bitti

Başkan Kılıç Oto Galericilere destek verdi

Sakarya Oto Galericiler Sitesi inşaatı bitti. Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bal, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a teşekkür etti.

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde toplam 33600 m² üzerine,  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle kurulan Sakarya Oto Galericiler Sitesi inşaatı bitti. Şehir merkezinde bulunan otomotiv sektöründe ki esnafın kanun gereği Sakarya Oto Galericiler Sitesine geçmeleri ve mesleklerini icra etmeleri isteniyor.

Bal, Başkan Kılıç’ı ziyaret etti

Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bal, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı ziyaret etti.  Bal, Başkan Kılıç'a Erenler bölgesinde ki tüm galerici esnafının bir an önce Oto Ticaret Merkez Sitesinde bulunan yerlerine geçmesi yönünde taleplerini iletti.  Başkan Fevzi Kılıç, Erenler bölgesinde bulunan tüm galerici esnafını en kısa süre de Oto Ticaret Merkezi Sitesine geçmeleri için belediye olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını, tüm esnafın Oto Ticaret Merkezi Sitesine geçişlerini sağlamaya çalışan Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bal’a destek vereceğini belirtti.

Sakarya Oto Galericileri Toplu İşyeri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bal, Başkan Kılıç’ın verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni