Genel
Giriş Tarihi : 21-11-2021 13:46   Güncelleme : 21-11-2021 13:46

Başkan Ekrem Yüce gençlerle buluşmaya devam ediyor

Gençlere verdiği destek ile bilinen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce gençlerle buluşmaya devam ediyor

Başkan Ekrem Yüce gençlerle buluşmaya devam ediyor

Gençlere verdiği destek ile bilinen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce gençlerle buluşmaya devam ediyor. Başkan Yüce ve beraberinde Ak Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın, Karadere Mahalle Muhtarı Ferruh Akıncı ile birlikte Erenler’de yemekli bir programda Karadere mahallesi gençleriyle buluştu.

Katıldığı etkinliklerde göz önünde bulunan, organize ettiği etkinliklerle ön plana çıkan ve Karadere Mahallesi için yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettiren Karadere Mahalle muhtarı Ferruh Akıncı, Erenler’de yemekli bir program organize ederek, Başkan Ekrem Yüce ve Ak Parti İlçe Başkanı Erol Aydın’ı Karadere mahallesi gençleriyle buluşturdu.

‘’Biz büyük bir aileyiz’’

Muhtar Akıncı ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; ‘’Bu güzel gecede Karadere ve Çınarlık Mahallemiz Gençliği Birlik Beraberlik toplantımıza davetimizi kırmayarak gelen ve bizleri onurlandıran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüceye ile Ak Parti İlçe Başkanımız Erol Aydın’a Samimi sohbetleri ve Güler yüzleri için çok teşekkür ederim. Biz büyük bir aileyiz’’ dedi.

Geleceğe dair planlar konuşuldu

Ekrem Yüce Buluşma sonrası sosyal medya platformları üzerinden yaptığı açıklamada şu mesajı paylaştı; ‘’ Dün gece Ak Parti Adapazarı teşkilat başkanımız Erol Aydın ve Karadere Mahalle Muhtarı Ferruh Akıncı ile Karadere Mahallesi gençleriyle buluştuk. Güçlü Türkiye’nin yegâne sahibi gençlerimizle sohbet ettik. Geleceğe dair planlarından konuştuk.’’

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni