Genel
Giriş Tarihi : 23-08-2021 17:53   Güncelleme : 23-08-2021 17:53

Başkan Duman yetkililere seslendi

İyi Parti Erenler İlçe Başkanı Şemsettin Duman Küpçüler Mahallesi 1’inci etapta bulunan boş arazinin fuhuş yapanların ve madde bağımlılarının meskeni haline geldiğini iddia ederek açıklama yaptı ve  yetkililere seslendi

Başkan Duman yetkililere seslendi

İyi Parti Erenler İlçe Başkanı Şemsettin Duman Küpçüler Mahallesi 1’inci etapta bulunan boş arazinin fuhuş yapanların ve madde bağımlılarının meskeni haline geldiğini iddia ederek açıklama yaptı ve  yetkililere seslendi.

İyi Parti Erenler İlçe Başkanı Şemsettin Duman yaptığı açıklama da Küpçüler Mahallesi 1’inci etapta bulunan boş arazide mahalleliyi de rahatsız eden durumların yaşandığına ve yetkililerin derhal müdahale etmesi gerektiğine değindi. Başkan Duman yaptığı açıklamada; “Buralar Belediye’nin birinci etaba karşılık aldığı yerler. Her gün madde bağımlılarının, gece fuhuş yapanların uğrak noktası haline geldi. Her geçtiğimiz de en az 5-6 çocuk madde kullanırken görüyoruz. Mahallelinin huzuru kalmadı. Bir an önce yetkililerden çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi.

Mahalle Sakinleri ise boş arazinin tedirginlik yarattığını ve oradan rahatça geçemediklerini ifade ederek gerekli önlemlerin alınması için yetkililerden yardım istedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni