Genel
Giriş Tarihi : 25-09-2021 12:41   Güncelleme : 25-09-2021 12:41

Başkan Demir’e doğum günü sürprizi

Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği başkanı Ve Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı Mehmet Demir’e doğum günü sürprizleri arka arkaya geldi

Başkan Demir’e doğum günü sürprizi

Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği başkanı Ve Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı Mehmet Demir’e doğum günü sürprizleri arka arkaya geldi.

Başarılı çalışmalarıyla adından sıkça bahsettiren Katlı Pazaryeri Alışveriş Merkezi Başkanı ve Osmanlı Ocakları 1299 Sakarya İl Başkanı Mehmet Demir için hazırlanan doğum günü sürprizi, duygusal anlar yaşattı. Arzu Sözer’e ait Huzur Ev Yemeklerinde yapılan sürpriz kutlamaya; LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan, Sakarya Genç Düşünce Platformu Başkanı Erkan Azman, Aydınlık Sakarya Yayın Yönetmeni ve Canses Net Koordinatörü Bahtiyar Bodur, Türkiye’deki Kırımlılar Derneği Basın Danışmanı Nedim Ergül Kırımlı, FE&SA Bilişim Limited Genel Müdürü Fehmi Duman, Sakarya54 İnternet Haber Sitesi Koordinatörü Necla Bakan, Nurayla Güzellik Salonu sahibi Nuran Yılmaz, Yüksek Tarım Mühendisi İsmail Baş ve Mehmet Yasin Odabaş katıldı. Yaptığı faaliyetler ile Katlı Pazaryeri ve esnafı için elinden gelen gayreti gösteren ve onların sorunlarını her platformda dile getirip gerekli mercilerle görüşen Demir’e bir sürpriz kutlamada ailesinden geldi. Eşi, çocukları ve kardeşlerinin hazırlamış olduğu sürpriz doğum günüyle evde büyük bir kutlama gerçekleşti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni