Genel
Giriş Tarihi : 15-12-2021 13:15   Güncelleme : 15-12-2021 13:15

Başkan Demir’e Destekler Büyüyor

Katlı Pazar Yeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir geçtiğimiz günlerde Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası başkan adayı olduğunu açıklamıştı

Başkan Demir’e Destekler Büyüyor

Katlı Pazar Yeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir geçtiğimiz günlerde Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası başkan adayı olduğunu açıklamıştı. Başkan Demir’e adaylık sürecinde yoğun destek geliyor. Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca ve beraberindeki Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal Başkan Demir’i ziyaret ederek destek verdiklerini belirtti.

Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası başkan adayı Mehmet Demir’e adaylık yolunda Destek vermek ve tebriklerini iletmek için Sakarya’ya gelen Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu Başkanı Ali Karaca ve beraberindeki Bolu Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Altındal yanındayız vurgusu yaptı. Katlı Pazaryeri ve sektör içerisinde bulunan sıkıntıların konuşulduğu ziyarette Başkan Ali Karaca ve Başkan Mustafa Altındal, Mehmet Demir’in Katlı Pazar Yeri dernek başkanlığı yaptığı süreç içerisinde çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, başarılı çalışmalara imza attığını ve burada gerçekleştirilen başarılı çalışmaların oda başkanlığı sürecinde de devam edeceğine inandıklarını dile getirdi.

Güçlü Yönetim Kadrosu

Ziyarette yönetim kadrosu da tanıtıldı. Başkan Karaca ve Başkan Altındal aynı sektörde olduklarından dolayı yönetim üyelerinin birçoğunu tanıdıklarını belirterek, ‘’ Güçlü bir yönetim kadrosu oluşturmuşsunuz, hepsi güvenilir arkadaşlar ve dışarıdan da sevilen sayılan simalar. Tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun’’ dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni