Genel
Giriş Tarihi : 13-12-2021 13:34   Güncelleme : 13-12-2021 13:34

Başkan Demir Oda Başkanlığına Aday Oldu

Katlı Pazar Yeri Derneği’nde başarılı çalışmaları ile bilinen, Katlı Pazar esnafının sorunlarını benimseyen ve çözülmesi için her mecrada yetkililere seslenen, Katlı Pazar Yeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir, Sakarya Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı

Başkan Demir Oda Başkanlığına Aday Oldu

Katlı Pazar Yeri Derneği’nde başarılı çalışmaları ile bilinen, Katlı Pazar esnafının sorunlarını benimseyen ve çözülmesi için her mecrada yetkililere seslenen, Katlı Pazar Yeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir, Sakarya Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını koyduğunu açıkladı.

Yönetim kadrosunu hazırladığını duyuran Başkan adayı Mehmet Demir, esnaftan güzel tepkiler aldığını belirterek ‘’çalışmalara başlayacağız’’ dedi. Başkan adayı Demir, Katlı Pazar Yeri için yaptığı çalışmalarla biliniyor. Daha önceki haberlerde belirttiğimiz katlı Pazar yeri sorunları için her mecrada sesini duyurmaya çalışan ve yetkililere seslenen Demir, Katlı Pazar’ın sorunları çözülecek sözü alana kadar mücadelesini sürdürmüştü.  Demir, profesyonel bir yönetim kadrosu hazırladığını belirterek, ‘’Yönetim oluşumumuzu güçlü bir kadro ile gerçekleştirdik. Arkadaşların hepsi yıllarını bu mesleğe adamış, Pazar yerlerinde tezgâhları olan arkadaşlar. Pazarın sorunlarını işin içinden bilen yerinde müdahale edebilecek bir ekip var. Kadroma ve arkadaşlarıma çok güveniyorum. Bunu daha ileriye götürebileceğimize eminim.

Esnaftan Destek

Esnaf’ın Mehmet abisi olarak bilinen Demir’e esnaftan büyük destek geldi. Oda içinde bulunan sorunların Mehmet Demir Başkan olduktan sonra çözüleceğine, esnafın rahat nefes alabileceğine inanç tam. Mehmet Demir, ‘’ Esnafımızı yarı yolda bırakmayacağız. Sorunların farkındayız, bu sorunların çözülmesi için aday olacağım. Seçim çalışmalarına başladık. Esnaf kardeşlerimizden de destek var. Güzel  bir süreç geçireceğimizi düşünüyorum.’’ dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni