Genel
Giriş Tarihi : 21-12-2021 18:06   Güncelleme : 21-12-2021 18:06

Başkan Demir, esnafın nabzını tutuyor

Osmanlı Ocakları 1299  Sakarya İl Başkanı, Katlı Pazar Yeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir, adaylığını koyduğu Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkanlık seçimi yolunda esnafın nabzını tutmaya devam ediyor

Başkan Demir, esnafın nabzını tutuyor

Osmanlı Ocakları 1299  Sakarya İl Başkanı, Katlı Pazar Yeri Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir, adaylığını koyduğu Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkanlık seçimi yolunda esnafın nabzını tutmaya devam ediyor. Başkan Demir, Katlı Pazar Yeri esnafını ziyaret ederek esnaf ile istişarelerde bulundu. Demir, Dernek Başkanlığı yaptığı Katlı Pazar Yerinde de sevgi ile karşılandı.

Esnaf, Demir ve yönetimini seviyor

Deneyimli esnaflardan oluşturduğu yönetimi ile iddialı bir şekilde Sakarya Sebze ve Meyveciler Odası Başkanlığına adaylığını koyan Mehmet Demir’e esnaftan gelen tepkiler yine mutlu etti. Mehmet Demir, Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği esnaflardan güzel geri dönüşler almıştı.  Katlı Pazar Yeri Esnafları da Demir’in Katlı Pazar Yeri Derneği Başkanlığı yaptığı sıradaki mücadelesini yok saymayarak destek verdi. Pazar Esnafı ‘’Mehmet başkan katlı Pazar yeri için çok mücadele etti, sesimizi duyurdu. Sakarya’daki bütün esnaflar için seferber olacağını, herkese yardımı dokunacağını biliyoruz. Biz başkanımızın yanındayız’’ dedi. Katlı Pazar Esnafının da desteğini alan Demir, ziyaretten mutlu ayrıldı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni