Manşet
Giriş Tarihi : 10-02-2022 14:59   Güncelleme : 10-02-2022 14:59

Başkan Altuğ üretime dikkat çekti

LC Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Levent Candan ve beraberindeki ekibi Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı A

Başkan Altuğ üretime dikkat çekti

LC Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Levent Candan ve beraberindeki ekibi Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ’u ziyaret etti.

Ajans Çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunulan ziyarette ekonomi ve gündem konuları da değerlendirildi. Başkan Akgün Altuğ, SATSO’nun meslek örgütü dışında sivil toplum örgütü de olduğunu belirterek ekonomi ve şehrin üretim alanları konusunda da katkılarının süreceğini dile getirdi.

‘’Üretimi Arttırmalıyız’’

Ziyarette ekonomi ve enerji fiyatlarındaki artışın gündeme getirilmesi üzerine Başkan Altuğ, ''Enerji fiyatlarındaki artış neden enflasyon üzerinde buna yoğunlaşmak gerekir’’ dedi. Tükettiğimizden fazlasını üretmeliyiz çağrısı yapan Başkan Altuğ, ‘’ Şehrin geleceğini planlamaya gayret ediyoruz, OSB’lerin ihtiyaçlarını nasıl planlarız ona gayret ediyoruz. Doğru planlarla geleceği öngörüyor olmamız ve üretimi sürdürülebilir hale getirmemiz lazım.’’ ifadelerini kullandı.

LC Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Levent Candan öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarete; LC Haber Ajansı Genel Koordinatörü Engin Kuvel, Yazı İşleri Müdürü Dilek Binay, Reklam Müdürü Serpil Keçeci, Yönetim Kurulu Üyelerinden Erkan Azman, Bahtiyar Bodur, Semiha Bafralıoğlu katılım sağladı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni