Genel
Giriş Tarihi : 18-11-2021 18:05   Güncelleme : 18-11-2021 18:05

Başkan Alinur Aktaş LC Haber’i misafir etti

LC Haber Ajansı protokol ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Alinur Aktaş LC Haber’i misafir etti

LC Haber Ajansı protokol ziyaretlerine devam ediyor. Önemli isimleri ziyaret ederek ajansın plan ve projelerini tanıtan ekibip Türkiye’nin tarihi şehirlerinden Bursa’ya giderek Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

LC Haber Ajansı; Bursa Büyükşehir belediye Başkanı Alinur Aktaş ile görüşme gerçekleştirdi. Ziyarete; LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan ve beraberindeki Yazı İşleri Müdürü Dilek Binay, Görsel Koordinatör Münevver Yıldız Çalış, Muhabir Kübra Akçay’ın katılım gösterirken, Levent Candan’ın asistanı Esin Uğur da hazır bulundu.

Başkan makamında ağırladı

Yoğun programı arasında ajansa memnuniyetle zaman ayırdığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Levent Candan ve beraberindeki ekibi Tarihi Belediye Binasında bulunan makamında ağırladı. Ziyarette, LC Haber ajansının plan ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Bursa’ya katkıları ve başarılı çalışmaları ile bilinen ve Bursa’yı adeta cennet şehir haline getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ‘’ Sakarya’dan buralara kadar gelmeniz bizim  için kıymetli, Ajansınız çalışmalarını ve Bursa içerikli haberleriniz olmak üzere haberlerinizi takip ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz.’’ Dedi. Levent Candan ise, Bursa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarını LC Haber Ajansı Bursa Temsilcisi Ramadan Öztürk sayesinde yakından takip ettiklerini belirterek; ‘’ Bursa büyükşehir belediyesi güzel önemli işlere imza atıyor. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz sayın başkan’’ ifadelerini kullandı.   Başkan Aktaş Sakarya’dan getirilerek hediye edilen Tunatan Tesisleri’nin meşhur kabak tatlısından ve kabak lokumundan memnun olduğunu belirterek, Bursa’nın ipek kumaşından dokunarak hazırlanan tablosunu ve meşhur kestane şekerini hediye etti. Bursa Sakarya arasında gönül bağı kuruldu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni