Genel
Giriş Tarihi : 03-02-2021 05:31   Güncelleme : 03-02-2021 05:31

Başkan Ali Karslı’dan LC Haber Ajansına ziyaret…

Rize Güneysu Ziraat Odası Başkanı Ali Karslı; Yayın hayatına hızlı bir giriş yapan Levent Candan’ın kurduğu LC Haber Ajansı'nı ziyaret etti

Başkan Ali Karslı’dan LC Haber Ajansına ziyaret…

Rize Güneysu Ziraat Odası Başkanı Ali Karslı; Yayın hayatına hızlı bir giriş yapan Levent Candan’ın kurduğu LC Haber Ajansı'nı ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a yakınlığı ile bilinen ve komşusu olan Güneysu eski Belediye Başkan Yardımcısı, Ziraat Odası Başkanı Ali Karslı; İstanbul’da gerçekleştirdiği bir hasta ziyareti sonrası geldiği Sakarya’da LC Haber Ajansı’nı ziyaret etti.

Güneysu’dan
Ziyarette; Rize ziyaretinde Ali Karslı ile yakından tanışan; aslen Güneysu’lu olan Sakarya 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik ile Sakarya İl Genel Meclisi eski Üyesi Tacettin Öztürk, SAÜ Öğrencisi Hafız Moctar Aboubacar, AK Parti Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Nuri Oktay‘da hazır bulundu.

Ajans Danışmanları tarafından karşılandı
Ziyarette ayrıca; LC Haber Ajansı'nın Kurumsal Danışmanı Akif Yener, Haberler Müdürü Engin Kuvel, Siyasi İşler Danışmanı Semiha Bafralıoğlu, Dış İlişkiler Danışmanı Erol Gözütok‘ta Ali Karslı‘yı yakından karşılayanlar arasında yerini aldı.

Hayırlı olsun ziyareti
LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan ile yakın dostluğu bulunan Başkan Ali Karslı; sosyal paylaşım sitesinde; “Sakarya’da LC Haber Ajansı’nı kuran değerli kardeşim Levent Candan bey ve ekibini ziyaret ederek, hayırlı olsun dedik. Yakın ilgi ve alakası için başta Levent bey Yunus bey ve diğer ekip kardeşlerime teşekkür ederim” mesajını paylaştı.

CANDAN: “Ali Karslı bizim ağabeyimizdir”
Kendisine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Levent Candan; “Değerli Sayın Ali Karslı bey abimiz ile Muhtarımız Sayın Yunus Özçelik bey abimiz ile defalarca gerçekleştirdiğimiz Karadeniz ziyaretimizde tanıştık ve aramızda iyi bir dostluk oluştu. Kendisi çalışkan, başarılı ve örnek bir misavirperlik kişiliğe sahiptir. Biz ne zaman Güneysu’yu ziyaret etsek, Ali bey abimiz bizimle yakından ilgilenmiş, hatta bölgenin doğa harikasını yakından görme fırsatını sağlamıştır. Ziyaretinden dolayı kendisine ekibimiz adına bir kez daha teşekkür ederiz. Allah razı olsun” dedi.

Plaket takdim edildi
Ziyaret sonrası; LC Haber Ajansı Başkanı Levent Candan tarafından, Güneysu Ziraat Odası Başkanı Ali Karslı ve 15 Temmuz Camili Mahallesi Muhtarı Yunus Özçelik’e ziyaret anısına teşekkür plaketi takdim etti.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni