Ekonomi
Giriş Tarihi : 09-09-2020 18:24   Güncelleme : 09-09-2020 18:24

BAKKALLAR DENETİMDEN MEMNUN

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Koronavirüs (Kovid-19) denetimlerinden memnuniyet duyduklarını belirtti

BAKKALLAR DENETİMDEN MEMNUN

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Koronavirüs (Kovid-19) denetimlerinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Kontrollü sosyal hayata geçiş nedeniyle yapılan denetimlerden memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Akdardağan, “Koronavirüs salgının yeniden artışa geçmesi nedeniyle vaka sayılarında da yükseliş yaşanmaktadır. Artan vaka sayılarını üzülerek takip etmekteyiz. İşyerlerinde tedbirlerini arttıran esnaflarımız hassasiyet ve özeriyle çalışırken, vatandaşlarımıza da maske ve mesafe kuralına riayet etmelerini tekrar hatırlatıyoruz. Koronavirüs karşı verdiğimiz mücadele toplumun herkesiminde yüksek duyarlılıkla sürmelidir.” Dedi.

Başkan Akdardağan, “Gerek İçişleri Bakanlığımızın genelgeleri, gerekse yerel yönetimlerimizce esnafımızı da kapsayan denetimleri yerinde ve olumlu buluyoruz. Memnuniyet duyduğumuz denetimler sıklıkla yapılmalı ki, en ufak bir gevşemeye fırsat verilmemeli. Topyekun mücadele verdiğimiz bu dönemde herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek kurallara uymalı, uymayanlara gerekli işlemler istisnasız yapılmalıdır.” Diye konuştu.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni