Genel
Giriş Tarihi : 22-07-2021 15:50   Güncelleme : 22-07-2021 15:50

Bakan Yardımcısı Çelik’ten, İşadamı İn’e anlamlı ziyaret

Bilim ve Teknoloji Bakan eski Yardımcısı Doç

Bakan Yardımcısı Çelik’ten, İşadamı İn’e anlamlı ziyaret

Bilim ve Teknoloji Bakan eski Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik; Fırtına Emlak & Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan İn’i çalışma ofisinde ziyaret etti.

AK Parti Kurucu Sakarya İl Başkanı, TBMM 22 ve 23. dönem Sakarya Milletvekili, 23. dönem Türkiye Cumhuriyeti, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, Bilim ve Teknoloji Bakan eski Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik; Sakarya ve çevre illerde her kesimden sevilen kişiliğe sahip olan Sakarya’nın tanınmış hayırsever İşadamlarından Fırtına Emlak & Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan İn’i çalışma ofisinde ziyaret gerçekleştirdi.

Gökhan İn’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade eden Doç. Dr. Hasan Ali Çelik; “Gökhan bey kardeşimi yakından takip ediyorum. Kendisi her platformda görüyorum. Bu azminden dolayı kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Sohbet havasında geçen ziyarette “Kıymetli ağabeyim, değerli dostum” dediği Doç. Dr. Hasan Ali Çelik’i ağırlamanın mutluluğunu yaşayan İşadamı Gökhan İn; “Bizim her zaman yanında olduğumuz ve bizimde yanımızda olduğunu hissettiğimiz Sayın Bakanımız Hasan Ali Çelik bey’e çok teşekkür ederim” dedi.

İşadamı Gökhan İn, ziyareti vesilesiyle Bilim ve Teknoloji Bakan eski Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali Çelik’in başta olmak üzere tüm Sakarya halkının mübarek Kurban Bayramı’nı kutladı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni