Genel
Giriş Tarihi : 18-01-2022 18:22   Güncelleme : 18-01-2022 18:22

Bahattin Kılınç Başkanlık sürecini değerlendirdi

Demirciler ve Tornacılar Odası Başkanlık seçimleri perşembe günü öğlen saat 11

Bahattin Kılınç Başkanlık sürecini değerlendirdi

Demirciler ve Tornacılar Odası Başkanlık seçimleri perşembe günü öğlen saat 11.30'da SESOB toplantı binasında yapılacak. Mevcut Başkan Bahattin Kılınç, başkanlık sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Demirciler Tornacılar Odası Başkanlık seçimlerinde adaylığını bir kez daha koyan mevcut Başkan Bahattin Kılıç Bahattin Kılınç, ‘’ göreve geldiğimiz zaman ilk önce üyelerimize bir kimlik kazandırma ve de odamıza kayıtlı üyelerimizi onurlandırmak adın bir çerçeve yaptırdık’’ diyerek odaya zenginlik kazandırdıklarının altını çizdi.

Başkan Kılınç konuşmasında ‘’ Büyükşehir belediyesine ve İlçe belediyelerine ziyaretler gerçekleştirdik. Şimdiye kadar yapılmamış işlere imza attık. Petrol Ofisiyle bir sponsorluk anlaşması yaparak onlarla bir iftar yemeği organize ettik ‘’ şeklinde sözlerine ekledi.

Başarılı işlere imzalar atıldı

Başkanlık dönemi boyunca birçok başarılı çalışmaya imza atarak kendinden söz ettiren Kılınç, Sakarya üniversitesi SESOB odası adına doğu Marmara Kalkınma Ajansıyla imalatçılara belgelendirme üzerindeki eğitim verdiklerini ve bir hafta sürdüğünü belirtti. Başkan Kılınç, ‘’ Autocad ve Solit bilmeyen üyelerimize Adapazarı Halk Eğitim Merkezi müdürü Abdulvahit Uygar ve Sakarya Fatih Endüstri Meslek Lisesi müdürü İrfan Karaçayır ile beraber bilgisayar kursları açtık. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) ile 5 yıllık anlaşma yaptık. Medar ve Beyhekim hastaneleri ile anlaşmalar yaparak sponsorluk aldık. Dünya Göz Hastanesi ile de anlaşma yaptık. Bu hastanelerin hizmetlerinden üyelerimiz indirimli faydalandı.’’ İfadelerini kullandı.

Üyelerimiz için elimizden ne gelirse yaptık

Başkan Kılınç’ın devraldığı başkanlık zamanında odanın 385 üyesi bulunurken mevcut sayı 536’ya yükseldi. Üyelerimiz için elimizden ne gelirse yaptık’’ ifadelerine değinen Kılınç, ‘’ mevcudiyette 536 üyemiz var.  Tabii bunlar arasında pasif duruma düşen, iş yerini kapatan üyelerimiz var. Pasif olanların hem sicilden hem aramızdan kayıtlarını düşürdük. Şu andaki net temiz bir sayfa açarak 536 üyemiz var hazır on listemiz 516 kişi.  Kongreden sonra yeni bir döneme adım atacağız’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni