Genel
Giriş Tarihi : 25-04-2022 13:22   Güncelleme : 25-04-2022 13:22

Ayhan Akdağcı Sigorta ailesi bir araya geldi

33 Yıllık tecrübesi ile kaliteli hizmet sunan Ayhan Akdağcı Sigorta, geleneksel iftar programını bu yıl Sapanca’da düzenledi

Ayhan Akdağcı Sigorta ailesi bir araya geldi

33 Yıllık tecrübesi ile kaliteli hizmet sunan Ayhan Akdağcı Sigorta, geleneksel iftar programını bu yıl Sapanca’da düzenledi.

19 Şubesi ile 13 bin müşteriye hizmet veren Ayhan Akdağcı Sigorta ekip ruhunu pekiştirmek için düzenledikleri geleneksel iftar programını bu yıl Sapanca Kırkpınar Maja Restaurant’ta organize etti.

Pandemi dolaysıyla iki yıldır ara verilen ve bu yıl devam edilen ve Sakarya'nın tanınmış önde gelen sigortacılarından Ayhan Akdağcı’nın düzenlediği geleneksel iftar davetinde keyifli vakit geçirildi.

Ayhan Akdağcı Sigorta ailesi, Ayhan Akdağcı Sigorta’da bir aile ortamında çalıştıklarını ve Ayhan Akdağcı'nın bir patron değil, her zaman ve her konuda bir baba olarak gördüklerini dile getirdi.

Akdağcı iftar sonrası yaptığı açıklamada ‘’ Ayhan Akdağcı Sigorta Ailesi olarak geleneksel iftarımızı birlikte açtık. Biz güçlü ve büyük bir aileyiz. Tüm şubelerimizde çalışan değerli arkadaşlarımıza katılımlarımdan dolayı teşekkür eder, hayırlı Ramazanlar dileriz’’ dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni