Genel
Giriş Tarihi : 16-01-2022 14:00   Güncelleme : 16-01-2022 14:00

Arifiye Mezunlarından Hasret Buluşması

Sakarya’da öğretmen, avukat, mühendis, bürokrat, okul yöneticisi ve serbest meslek sahibi olarak çeşitli sektörlerde görev yapan Arifiye Öğretmen Lisesi mezunları, dönemin öğretmenlerinin de katıldığı gecede hasret giderdiler

Arifiye Mezunlarından Hasret Buluşması

Sakarya’da öğretmen, avukat, mühendis, bürokrat, okul yöneticisi ve serbest meslek sahibi olarak çeşitli sektörlerde görev yapan Arifiye Öğretmen Lisesi mezunları, dönemin öğretmenlerinin de katıldığı gecede hasret giderdiler.

Serdivan ilçesindeki bir restaurantta bir araya gelen Arifiye mezunlarının keyifli buluşmasına dönemin öğretmenlerinden Ahmet Pehlivan, Naci Köksal, Bahattin Subaşı, Resül Arslan, ve Recep Ali Küçük’te katıldı. Mezuniyetlerinin üzerinden uzun yılar geçmesine rağmen arkadaşlıklarını ve kardeşliklerini sık sık buluşarak tazeleyen Arifiye Öğretmen Lisesi mezunlarının birbirlerine olan bu tutkunlukları takdir topluyor. Aynı sofra etrafında yenilen yemeğin ardından saatler süren çay sohbeti yapan mezunlar yakın zamanda daha kalabalık bir grupla yeniden buluşmak üzere sözleştiler.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni