Genel
Giriş Tarihi : 15-09-2021 17:14   Güncelleme : 15-09-2021 17:14

Almila Mobilya çocukların en güzel anlarına, yaşamlarına ortak oluyor

Sakarya Serdivan’da Mobilyacılar Caddesi üzerinde hizmet veren ve dededen toruna geçen aile mesleği mobilyacılıkla yılların tecrübesini müşterilerine her açıdan aktarmayı başaran Almila Mobilyaları; farklı tasarımları, kalitesi ve önem verdikleri müşteri memnuniyetiyle sektörde bebek, çocuk ve genç odası denilince akla ilk gelen yer oluyor

Almila Mobilya çocukların en güzel anlarına, yaşamlarına ortak oluyor

Sakarya Serdivan’da Mobilyacılar Caddesi üzerinde hizmet veren ve dededen toruna geçen aile mesleği mobilyacılıkla yılların tecrübesini müşterilerine her açıdan aktarmayı başaran Almila Mobilyaları; farklı tasarımları, kalitesi ve önem verdikleri müşteri memnuniyetiyle sektörde bebek, çocuk ve genç odası denilince akla ilk gelen yer oluyor.

1000 metrekare alanda 35 farklı çeşidiyle gelişimin, öğrenmenin ve eğlencenin tavan yaptığı bebek, çocuk ve genç odalarıyla müşterilerini buluşturan Almila Mobilyaları; Avrupa standartlarında ki kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle ebeveynlerin uğrak noktası haline geldi.

Bu odaların içinde hayal var

En fonksiyonel, en rahat, en güvenli ürünleri sunarak çocukların düşlerinin gerçekleşmesine yardımcı olan Almila Mobilyaları Yöneticileri Giray Kılıç ve Hakan Küçükkaya çocukların kendini ait hissedecekleri bir alan yaratmaya çalışıyor. Almila Mobilya yöneticilerinden Hakan Küçükkaya; “ Çocukların ve gençlerin yetişkinlerden daha iyi yaptığı bir şey varsa o da hayal kurmaktır. Hayal kurmak aynı zamanda yaratıcılığı da beraberinde getirir. Çocukların hayal kurması gerektiğine inanıyoruz çünkü ülkemizin ve dünyanın daima yaratıcılığıyla üreten, geliştiren bir nesile ihtiyacı var. Bizler de çocukların hayal kuracağı yataklarını ve odalarını onlara en güzel şekilde sunmaya çalışıyoruz. Onların hayal kuracakları alanı en iyi biçimde temin etmeye her yerden talibiz” diye konuştu.

“En güzel ve özel anların ortağıyız”

Ebeveynlerin yeni doğan bebeklerinin en güzel uykularına şahit oldukları, ilk adımlarını attıkları, ilk okula gidişlerinde evi saran tatlı heyecanın odalarında olduğunu belirten Almila Mobilyaları Yöneticilerinden Giray Kılıç; “Müşterilerimize sunduğumuz mobilyalarla geleceğimizin teminatı olan çocukların ve gençlerin en güzel ve özel anlarına ortak oluyoruz” dedi.

Almila Mobilya’da yüzler her zaman gülüyor

Mobilya sektörüne ismini altın harflerle yazdıran Almila Mobilyaları Türkiye’de 61 şubesinin yanı sıra Asya, Orta Asya, Avrupa, Afrika gibi kıtalarda 40’tan fazla ülkeye ihraç yapan uluslararası bir firma haline geldi. Tecrübeli ve güler yüzlü ekibiyle hem ebeveynlerin hem de çocukların yüzünü güldüren, kalite standartları ve sağladıkları memnuniyetle müşterileri mutlu bir şekilde ağırlayan Almila Mobilya sektörde rakip tanımıyor.

İnce nokta müşteri memnuniyeti

Her hafta bünyesinde çalışan ekibiyle değerlendirme ve geliştirme toplantısı yaptığını belirten Yönetici Giray Kılıç; “ Vizyonumuz müşteri memnuniyeti üzerine kuruldu. Yaptığımız işin özel bir yanının olduğunu düşünüyorum çünkü bebeklikten gençliğe bir yolculukta yol arkadaşı görevi görüyoruz. Bu yüzden her şeyin en iyisini, en kalitelisini müşterilerimize sunmak istiyoruz. İnsanların çocukları için verdiği emeği görüyor ve buna karşılık herhangi bir sorunla karşılaşıldığında geçici çözümler değil, kalıcı çözümler üretiyoruz. Örneğin; mobilyalarda bir parça bozulduğunda o parçayı tamir etmek yerine sıfır parçayla değiştiriyoruz. Müşteri memnun kalmazsa ürünün yenisini temin ediyoruz. Çocukların da ebeveynlerinin de üzülmelerini istemediğimiz için kaliteli ürünler kullanmaya özen gösteriyoruz. Minimum maliyetle kaliteyi müşterilere ulaştırmanın mümkün olduğunu kanıtlamak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni