Genel
Giriş Tarihi : 29-10-2021 14:10   Güncelleme : 29-10-2021 14:10

Akif Yener Covid-19 virüsüyle olan savaşını kazandı

Onun adı efsane Sakarya, Ne aşk ne hayat ve Sakaryaspor 50

Akif Yener Covid-19 virüsüyle olan savaşını kazandı

Onun adı efsane Sakarya, Ne aşk ne hayat ve Sakaryaspor 50.yıl marşı (Bu kalp seninle Sakaryaspor) şarkılarının bestekârı, parapiskolog, yaşam koçu ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mehteran Şefi Akif Yener Kovid-19 virüsünü yenerek, 15 gündür kaldığı hastaneden taburcu oldu.

Akif Yener'den mesaj var

Sanatçı Yener, yazdığı mesajda şu ifadelere yer verdi; ’Çok zor, depresif ve uzun bir süreci atlatmış görünüyorum. Çok kuvvetli bir Covid mutantına yakalandım. Hiç bitmeyecek gibiydi sanki. Günden güne eriyor ve neredeyse hareket edemez hale gelmiştim. Hayatım, geleceğim, hayal ve hedeflerim  bir anda tıkandı. Artık hemen hemen hiçbir şeyin önemi kalmamıştı. Allah’ın bizlere sunduğu birçok nimet ve dahası sağlığın ne kadar önemli ve değerli olduğunu çok iyi anladım. Sosyal medyada bir paylaşımda bulunmamama rağmen ailem, belli dostlarım ve bazı bürokratlar durumumdan haberdardı. Bu süreçte her daim yanında olan Uğur Hafriyat Yönetim Kurulu başkanı Uğur Dündar, Kadim Dostum yüksek Ziraat Mühendisi İsmail Baş, LC  Haber Ajansı Başkanı Levent Candan, kadim dostum Dr. Şenol Ertürk, Sakarya Genç Düşünce Platformu Başkanı Erkan Azman, 1299 Osmanlı ocakları Başkanı Mehmet Demir, Aytaşı Müzik imtiyaz sahipleri Murat- Mustafa Dinler, Hizmet-İş Sendika Başkanı Mesut Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası çalışma arkadaşlarım, vefalı komşum Ali Çetin, Tuncay Kor ,BETABİM Yönetim Kurulu Başkanı Gürsu Erinç, Cefamet ilaç mümessili değerli kuzenim Fatih Yener, dostlarım Gökhan Bozdemir, Nesimi Karakaya ve Cüneyt Turhan, Şükran Özyurt, Umut Tokgöz ,Selçuk Kibar ve Erkan Sarp a çok çok teşekkür ediyor , helallik istiyor ve iyiki varsınız diyorum...

Hastane ekibine teşekkür

 Sakarya’lı sanatçı Akif Yener "Bu vesile ile beni ölümün kıyısından kurtaran başta Enfeksiyon hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşe Karakuş, Hastane yönetiminden Nil Yelken, ismini alabildiğim hemşire Derya Mutta olmak üzere Covid-19 bölümünde çalışan tüm hemşirelere ,hasta bakıcılarına ,hizmetli personele ve Hendek Devlet Hastanesi yönetimine, hakkaniyetli davranışlardan dolayı sonsuz teşekkür ve  minnet duygularımı sunarım..

Ayrıca hastalığım sürecinde durumumu takip eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, ekibi, Hendek Belediyesi Başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, Sera Aş.Yönetim kurulu Başkanı İsmail Kaya ,Adatıp Hastanesi dış ilişkiler Müdürü Yaşarbir Bilgin, bir çok bürokrat, Sakarya Basını imtiyaz sahipleri ve bir çok çalışanı, abim Arif Yener, babam Ekrem Yener, ailem akrabalarım, dostlarım, sevenlerim ve hayranlarıma yanımda olup bana her daim dua ettikleri için sonsuz teşekkürler ve şükranlarımı iletmek istiyorum diyerek aşı olmayan herkesi aşı olmaya davet ediyorum “dedi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni