Genel
Giriş Tarihi : 10-04-2022 15:37   Güncelleme : 10-04-2022 15:37

Akgün Çelik Prefabrik Ailesi İftar ’da buluştu

Kaliteli hizmet anlayışı ve 20 yıllık tecrübesi ile Prefabrik ve çelik yapı sektöründe hizmet veren Akgün Çelik Prefabrik Yapı, bu yıl dördüncüsünü düzenlediği geleneksel iftar programında davetlileriyle buluştu

Akgün Çelik Prefabrik Ailesi İftar ’da buluştu

Kaliteli hizmet anlayışı ve 20 yıllık tecrübesi ile Prefabrik ve çelik yapı sektöründe hizmet veren Akgün Çelik Prefabrik Yapı, bu yıl dördüncüsünü düzenlediği geleneksel iftar programında davetlileriyle buluştu.

2002 yılından bugüne hizmet vermekte olan Akgün Çelik Prefabrik Yapı, 4. Geleneksel iftar yemeğini Erenler ’de ki iş yerinde düzenledi. Müşterilerin ve protokolün katılım sağladığı iftar davetinde Son 3 yılda ev yaptıran müşterilerine hediyeler verilmek üzere çekiliş de yapıldı. Çekiliş sonucunda kazanan şanslı kişilere, bir buzdolabı, bir Çamaşır Makinesi, bir Bulaşık makinesi ve bir LCD TV. hediye edildi.

Aşr-ı Şerif okumasının ardından yaptığı açıklamada çekilişin ilk defa bu yıl düzenlendiğini belirten Akgün Çelik Prefabrik Yapı işletme sahibi Hasan Akgün, ‘’ Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programımızda çekiliş yaparak müşterilerimize hediye vereceğiz. Bu yıl çekilişin ilkini düzenledik ancak ilerleyen yıllarda geleneksel iftar programımızın bir parçası haline getireceğiz’’ ifadelerini kullandı.

‘’Evim Çelik, içim rahat olsun… sloganı ile çıktığımız bu yolda her geçen gün çelik ve prefabrik yapılara rağbet artıyor’’ ifadelerini kullanan Hasan Akgün, ‘’81 ile hizmet veriyoruz. Ülkemizin deprem bölgesi olması nedeniyle, devletimizin de yakın zamanda sektöre teşvik vereceğinden umutluyuz’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Önemli isimler iftar davetinde bir araya geldi

Geniş katılımın olduğu iftar programına katılanlar arasında; Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakan Yardımcısı 24. Dönem Sakarya Milletvekili Hasan Ali çelik, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar,  Akyazı belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Kaynarca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özer, Söğütlü Belediye Başkan Yardımcıları Murat Tınaz, Adem Fidan, Turhan Bölükbaşı, SESOB Başkanı Hasan Alişan, AFAD Sakarya şube başkanı Hüseyin Kaşkaş, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, SASKİ İdari İşler Müdürü Şenol Dinç, Söğütlü Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Emre Engin, 15 Temmuz Camili Mahalle muhtarı ve 15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkan Vekili Yunus Özçelik, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Murat Uygun, Büyük Esence Mahalle Muhtarı Sadettin Duman , Küçük Esence Mahalle Muhtarı Lütfü Tetik, Hasanbey Mahalle Muhtarı Aydın Çelik, Çaykışla Mahalle Muhtarı Ecevit Tarhan, Pirahmetler Mahalle Muhtarı Alaattin Dere, Solaklar Mahalle Muhtarı Salih Kurubacak ile aileler, iş adamları STK temsilcileri ve tanınmış bir çok isim yer aldı.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni