Genel
Giriş Tarihi : 09-03-2022 17:47   Güncelleme : 09-03-2022 17:47

Akgün Altuğ : Büyük düşünmeliyiz...

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası  (SATSO) başkanı Akgün Altuğ ve Başkan Yardımcısı Doğan Çatalbaş, Adaotogarage firma sahibi ve aynı zamanda Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi (BİMUD) Otomotiv Bilim Kurulu Başkanı İhsan Boya'yı ziyaret etti

Akgün Altuğ : Büyük düşünmeliyiz...

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası  (SATSO) başkanı Akgün Altuğ ve Başkan Yardımcısı Doğan Çatalbaş, Adaotogarage firma sahibi ve aynı zamanda Bilim Adamları ve Mucitler Genel Merkezi (BİMUD) Otomotiv Bilim Kurulu Başkanı İhsan Boya'yı ziyaret etti.

Kısa süre önce görkemli bir şekilde  Arge Merkezi açılışı olan Adaotogarage firmasına ziyaret gerçekleştiren Başkan Akgün ve Başkan Yardımcısı Çatalbaş, ziyaretten son derece memnun kaldılar.

Son teknolojik ürünler hakkında bilgiler veren ve çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini belirten Beyinci İhsan lakaplı İhsan Boya, kendisinin baştan sona tasarladığı, otomobil üzerine oluşacak arızaları yerinde tespit eden ve bir Motokont şeklini andıran elektronik ürününü tanıttı.

Ürünün otomotiv sektöründe çığır açacağını kaydeden Boya, elektronik çağında olduğumuzu işaret ederek, "Bilişim çağındayız. Çok değişik ve her geçen gün gelişen cihazlar var. Özellikle otomotiv sektöründeki çalışmalar çok önemli ve bu sektör çok da acımasız. Önümüzdeki yıllarda dünya markalarında çok ciddi azalmalar bekleniyor ve sadece çok güçlüler ayakta durabilecek." şeklinde değerlendirmeler yaptı.

SATSO Başkanı Akgün Altuğ, nitelikli istihdam adına otomotiv sektöründe bilinçli bir eğitim otookul projesini Millî Eğitim Bakanlığıyla imzalanacak bir protokol ile de gerçekleştirilebilir önerisinde bulundu. Başkan Altuğ Sakarya'nın gelişmekte olan şehirler arasında olduğunu belirterek," Sakarya önü açık ve birçok alanda gelişmekte olan bir şehrimiz. Çok çalışarak projeler üretmeli ve tüm dünyaya açılmalıyız. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde hareket edersek, tüm dünyada söz sahibi olacak ülkeler arasında çok geçmeden yerimizi alacağımızdan hiç şüphem yok. Yapılacak projelerle ilgili üzerimize düşen bir şey olduğunda gerekeni yapmaya hazırız." şeklinde konuştu.

Kendisini misafir eden İhsan Boya'ya çok teşekkür eden Başkan Akgün, ziyaretten çok memnun kaldığını ifade ederek İhsan Boya'ya başarılarının devamını diledi. 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni