Genel
Giriş Tarihi : 21-11-2021 15:06   Güncelleme : 21-11-2021 15:06

Afacanlar Dünyası’nda eğlenerek öğrendiler

Geçtiğimiz günlerde Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun katılımı ile açılışı gerçekleştirilen Afacanlar Dünyası’nın ilk ziyaretçileri Eser Anaokulu 2/E sınıfı oldu

Afacanlar Dünyası’nda eğlenerek öğrendiler

Geçtiğimiz günlerde Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun katılımı ile açılışı gerçekleştirilen Afacanlar Dünyası’nın ilk ziyaretçileri Eser Anaokulu 2/E sınıfı oldu. Anne çocuk grubu olarak toplam 70 kişinin katıldığı ziyarette anneler Kahvelerini içerken, Çocuklar çeşitli etkinlikler yaptı.

2 saat etkinlik alanında kaliteli ve eğlenceli vakit geçiren minikler eğlenirken öğrendi.  Çocuklar katıldıkları çeşitli atölyelerde; doktorların neler yaptığını ve insan vücudunda önemli olan duyu organlarının hangileri olduğunu öğrendi. Yemek atölyesinde pizzalar, laboratuvar atölyesinde renk ayrıştırma deneyleri, sulu boya resimleri, polislerin nasıl hırsız yakaladığı ve itfaiye çalışanlarının nasıl çalıştıkları gibi birçok eğitici öğretici program gerçekleşti.  Çocuklar Fırın atölyesinde yaptıkları pizzaları etkinlik sonunda annelere ikram ettiler.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni