Genel
Giriş Tarihi : 09-11-2021 17:32   Güncelleme : 09-11-2021 17:32

Afacanlar Dünyası Serdivan’da açıldı

Türkiye’de 19 şubesi ile hizmet veren, vatandaşların çocuklarını güvenle emanet edebileceği ‘’Afacanlar Dünyası’’ Serdivan’da açıldı

Afacanlar Dünyası Serdivan’da açıldı

Türkiye’de 19 şubesi ile hizmet veren, vatandaşların çocuklarını güvenle emanet edebileceği ‘’Afacanlar Dünyası’’ Serdivan’da açıldı. Açılışı Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar gerçekleştirdi.

Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan ve 10 ayrı ilde bulunan bayiliğiyle Avm konseptinde hazırlanan Afancanlar Dünyası Serdivan’da açıldı. Çocuğun kendini tanımasını ve keşfetmesini sağlayan, kişisel ve kişiler arası ilişkileri güçlendiren ve öğrenmede motivasyonu yüksek tutan Afacanlar Dünyası çocukların emanet edileceği güvenli bir kuruluş.

Sakarya’da bir ilk

Sakarya’da bir ilk olduğunu belirten Ümmügülsüm Bayrak, Anneler güvenle çocuklarını emanet edebilirler dedi. Bayram şu ifadelere yer verdi. ‘’Çocukları rahatlıkla ve güvenle emanet edebilecekleri, çocukların ihtiğyaçlarının eksiksiz şekilde karşılanacağı bir yer. Burada çocuklara meslek eğitimleri sağlıyoruz. 3-10 yaş grubuna hitap ediyoruz. 2 yaş için de anne çocuk etkinliklerimiz oluyor. Doğum günü partileri, diş çıkarma partileri organizasyonlarımız var. Sabah 09.00 Akşam 21.00 saatleri arasında çocuk alanımız hizmet veriyor. Sabah 08.00 Akşam 23.00 saatleri arasında kafeterya bölümümüz açık. Özel üyelik sistemimiz var. Kişiye özel program hazırlayabiliyoruz’’

Eğlendirirken öğreten atölyeler

Afacanlar Dünyası Bünyesinde bulundurduğu; Banka, hastane, itfaiye, inşaat, laboratuvar, arkeoloji, akıl oyunları, fırın, sanat sokağı atölyeleri ile eğlendirirken çocukları meslek hayatına hazırlıyor.  Çocuklar boş vakitlerini kendilerini geliştirerek geçiriyor.

Afacanlar Dünyası; İstiklal Mahallesi, 348. Sokak Elegance Park A blok, NO:8/A Serdivan adresinde hizmet veriyor. Afacanlar Dünyasının 10 Kasım’a özel %20 indirim kampanyasından yararlanmak ve bilgi almak için sosyal medya hesaplarından  https://instagram.com/afacanlardunyasisakarya?utm_medium=copy_link (@afacanlardunyasisakarya )adresini takip edebilirsiniz.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni