Genel
Giriş Tarihi : 10-12-2021 16:06   Güncelleme : 10-12-2021 16:06

Afacanlar Dünyası minik misafirleri ağırlamaya devam ediyor

Serdivan Semerciler Mahallesi’nde Afacanlar Dünyası, Çocuk Durağı Kreşinin birbirinden tatlı 54 Minik öğrencisi ve beraberindeki öğretmenlerini misafir etti

Afacanlar Dünyası minik misafirleri ağırlamaya devam ediyor

Serdivan Semerciler Mahallesi’nde Afacanlar Dünyası, Çocuk Durağı Kreşinin birbirinden tatlı 54 Minik öğrencisi ve beraberindeki öğretmenlerini misafir etti. Çocuklar çeşitli etkinlik alanlarında eğlenerek öğrendi.

Afacanlar Dünyası, Çocuk Durağı Kreşinin 54 öğrencisi ve beraberindeki öğretmenlerini misafir etti. 2 saat kreşin etkinlik alanında vakit geçiren minikler eğlenirken öğrendi. Çocuklar katıldıkları çeşitli atölyelerde; doktorların neler yaptığından, insan vücudunda önemli olan duyu organlarının hangileri olduğuna kadar birçok önemli konu hakkında fikir sahibi oldu. Laboratuvar atölyesinde renk ayrıştırma deneyleri, sulu boya resimleri, polislerin hırsız yakalama süreçleri, itfaiyelerin çalışma prensipleri gibi bir çok konunun öğretildiği eğlenceli etkinliklerde, yemek atölyesinde birbirinden lezzetli pizzalar pişirilerek etkinlik sonunda çocuklara ikram edildi.

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni