Genel
Giriş Tarihi : 29-10-2021 13:54   Güncelleme : 29-10-2021 13:54

Adnan YILMAZ: ‘’Güzel Sakarya olmazsa olmazımızdır’’

Ünlü sanatçı, Yapımcı ve Besteci Adnan Yılmaz, sahne adıyla Kont Adnan LC Haber Ajansı’na yaptığı ziyarette sanatın geldiği noktayı değerlendirdi

Adnan YILMAZ: ‘’Güzel Sakarya olmazsa olmazımızdır’’

Ünlü sanatçı, Yapımcı ve Besteci Adnan Yılmaz, sahne adıyla Kont Adnan LC Haber Ajansı’na yaptığı ziyarette sanatın geldiği noktayı değerlendirdi. Sanatçılar ve gazeteciler için mekân aradığını belirten Yılmaz önemli noktalara değindi.  

Müzik piyasasının Duayen Sanatçısı Adnan Yılmaz, LC Haber Ajansı’na yaptığı ziyarette Ajans Başkanı Levent Candan’ı kutlayarak ‘’ Hayırlı olsun ofisiniz, seni çok taktir ediyorum. İnsanların sana ihtiyacı var. Tabi birazda sana destek vermeleri lazım destek çok önemli.’’ dedi. 

‘’Şehrin simgesi haline gelecek’’ 

Gazeteciler, sporcular ve sanatçılar için Sakarya’nın kültürel parkı haline getireceği bir mekân aradığını belirten başarılı sanatçı Adnan Yılmaz, projelerini LC Haber Ajansı’na anlattı. Yılmaz pek çok sanatçıyı konuk edeceğini belirttiği ve güzel hizmet amacıyla açmak istediği kafe ile ilgili şunları söyledi: ‘’ Sakarya’da insanların birleşebileceği kültürel bir yer lazım. Güzel bir kafe olarak düşünüyoruz. Fiyatlar diğer esnaflardan daha uygun fiyata olacak. Kafenin amacı ticari çıkar değil, şehrimize ve insanlara güzel hizmet vermek, toplanacak bir alan olması olacak. Basın toplantılarında kullanılabilecek kapasitede temiz, geniş, düzenli bir yer olacak. Sanatçıların, gazeteciler ve sporcuların geldikleri zaman oturabilecekleri bir mekân hayal ediyoruz. Röportaj yapılabilecek düzeyde olmalı. Sakarya’da böyle bir yere ihtiyaç var şu an. Bazı sanatçılar sıradan kafelerde röportaj vermek istemezler. Kaliteli bir yer olacak. Bunu belediyeden istiyorum. Sakarya Büyükşehir Belediyesi versin ben yapacağım her şeyini. Bal satılan kulübenin yanındaki, Meydanda ki bahçeyi düşündüm. Versinler bana orayı tertemiz yapayım, şu an çok bakımsız durumda. Sakarya’nın Gazeteciler ve sanatçılar için hazırlanmış kültürel parkı olacak. Eğer verilirse Kirası ne kadar olursa olsun vereceğim ve orayı güzelleştireceğim. Sporcuları sanatçıları önemli isimleri orada buluşturacağım. Oraya sanatçıları getireceğim.’’ 

‘’Bir altın bilezik şart’’ 

Pandemi döneminin zorluğuna değinen ve mutlaka başka bir mesleğiniz olsun çağrısı yapan Yılmaz ‘’Pandemi sanatçılar için de zor bir dönem oldu. Ben her zaman söylerim kısmetinizi müzisyenliğe bağlamayın mutlaka bir altın bileziğiniz bir işiniz garantiniz olsun. Ben bu işi hem müzisyen hem yapımcı olarak en zirvede yapmış biriyim. Müzisyenliğe kader bağlarsanız ses telleriniz zarar görebilir, bir ameliyat olmanız gerekir işsiz kalırsınız bu işin garantisi yok. Pandemi döneminde gördük, her yer kapandı insanlar işsiz kaldı.’’ ifadelerini kullandı. 

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni