Genel
Giriş Tarihi : 08-09-2021 16:54   Güncelleme : 08-09-2021 16:54

Adafinans’tan personeline Kapadokya jesti

Sakarya’nın önde gelen sigorta şirketlerinden Adafinans Sigorta; başarısını; tüm ekibiyle birlikte ülkemizin nadide güzelliklerinden, görülmeye değer coğrafyalarından Kapadokya’ya gerçekleştirdiği moral ve iş gezisiyle pekiştirdi

Adafinans’tan personeline Kapadokya jesti

Sakarya’nın önde gelen sigorta şirketlerinden Adafinans Sigorta; başarısını; tüm ekibiyle birlikte ülkemizin nadide güzelliklerinden, görülmeye değer coğrafyalarından Kapadokya’ya gerçekleştirdiği moral ve iş gezisiyle pekiştirdi.

Sigorta şirketleri arasında bir ilk "Daha önce böylesi görülmedi"

Adafinans Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Ulusal; Pandemi döneminden bu yana yoğun çalışmalarından ve üstün başarılarından dolayı 19 kişilik ekibi ve çalışanların aileleriyle birlikte  Kapadokya’ya motivasyon ve iş gezisi düzenledi. Türkiye’de ki sigorta şirketleri arasından düzenlediği etkinlikle bir ilke de imza atan Adafinans Sigorta; çalışanlarına güzel anlar yaşattı.

ADAFİNANS: “Başarı ekip işidir”

"#BaşarıEkipİşidir" diyerek yola çıkılan ve 3-5 Eylül arasında gerçekleşen gezi de; “müşterilerimize nasıl daha iyi hizmet verebiliriz?” sorusu üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Ürgüp, üç güzeller, göreme, Derinkuyu ve kaymaklı yeraltı şehirleri gibi doğal güzelliklerin yanında müze ve kiliseleri de gezme fırsatı bulan çalışanlar balonlarla birlikte anılarını ölümsüzleştirdiler. Hem yeni yerler görüp, gezen hem de bolca motivasyon toplayan çalışanlar Adafinans Sigorta ile çalışmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

ULUSAL: “Sigorta olarak çalışanlarımızla büyük bir aileyiz”

Adafinans Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Ulusal şu ifadelere yer verdi: “Adafinans Sigorta olarak çalışanlarımızla büyük bir aileyiz. Özellikle pandemiden bu yana yoğun bir şekilde çalıştık. Başarıyı ve emeği her zaman takdir etmeye ve taçlandırmaya devam edeceğiz. Bu geziyle birlikte full moral ve motivasyonla çalışmalarımıza daha iyi şekilde devam edeceğiz. Ekibimize tekrardan üstün başarılarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.”

Bahtiyar BodurBahtiyar Bodur

Genel Yayın Yönetmeni